Zelfklevende folie voor de balie

Creatieve ideeën toepassen op vast geïntegreerde elementen is vaak een grote uitdaging. Het uiterlijk van een balie of bar past na enige tijd niet meer bij de rest van de inrichting, maar vernieuwing wordt verbonden met vervelende renovatiewerkzaamheden en hoge kosten. Door gebruik van zelfklevende folie voor meubels zijn er geen grenzen voor al uw creatieve interieurideeën.

Balie ombouwen

Talloze mogelijkheden.

Naast de standaard kleuren kan de folie ook uitgevoerd worden met bijzondere structuren en effecten. Hout, steen of lederpatronen zijn realistisch nagemaakt en hebben ook een voelbare textuur op het oppervlak. Dit betekent dat na plaatsing van de folie uw balie er niet alleen nieuw uitziet maar ook nieuw voelt. Door de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van de folie is dit een perfect alternatief voor verbouwing en vernieuwing.

Laat u inspireren: de galerij toont veel van onze projecten met voor en na foto’s.

Aanrecht

Herstel het oude.

Verwerkte folie:
S147 – Rough Lobster

Balie, toonbank of bar: er zijn zoveel verschillende ideeën voor praktische scheidingswanden of nuttige opbergvakken. Goed ingebed in de ruimte biedt de toonbank grote mogelijkheden voor een snel ontbijt voor twee personen, een gezellig drankje ‘s avonds, alleen of met vrienden. Als centraal punt in de ruimte heeft een werkblad een magische aantrekkingskracht en is tegelijkertijd een belangrijk designelement. In plaats van licht beukenhout is een frisse, moderne en brutale kleur nodig – dat moet het worden. Wat is er beter dan een sterk rood? Na een paar uur is de folie verwerkt en geeft het de balie, toonbank of bar nieuwe kracht voor toekomstige bijeenkomsten.

Receptie

Verwerkte folie:
HS204 – Shiny White Gloss

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.