Hotel interieurideeën – Meubel restauratie

Renovatiewerkzaamheden hebben altijd veel invloed op de bedrijvigheid in een hotel. Reconstructie en herinrichting van de hotelkamers of gemeenschappelijke ruimtes verstoren de gasten. Dit wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door lawaaierige machines of vers geschilderde muren. Maar renovatie en onderhoud hoort nu eenmaal bij een goed gevoerd hotel. Het hotelmanagement toont zich als een toegewijde gastheer en wanneer zij de gasten een mooi design in een moderne sfeer bieden.

Wanden renoveren

Zelfklevende muurfolie.

Verwerkte folie:
W671 – Rustic Indoor Plank

De zelfklevende folie is verkrijgbaar als meubelfolie maar ook als wandfolie. Hierbij zijn verschillende ontwerpen beschikbaar, dit kan bijvoorbeeld met een voelbare structuur en glanzend of mat. In elke ruimte zijn vele mogelijke toepassingsgebieden voor de zelfklevende folie. Vergeet de receptie niet, deze kan in korte tijd geheel getransformeerd worden met een nieuw design. Overige accessoires kunnen binnen korte tijd geleverd worden in een nieuwe look. Sleepplekken op de muur kunnen permanent voorkomen worden met een beschermfolie.

In de galerij aan de linkerzijde kunt u de transformatie met wandfolie van een hotellobby zien. Er is gebruik gemaakt van een hoogwaardige interieurfolie in imitatie hout met voelbare structuren in overeenstemming met een originele houten muur.

Hotelrenovatie

Eigentijds verblijven in het hotel.

Met zelfklevende folie is renovatie van het hotel zonder onderbreking van de werkzaamheden snel en kosteneffectief mogelijk te maken. De gasten zullen het vaak niet eens merken dat er een renovatie plaatsvindt. Dit komt door verschillende factoren bij het gebruik van interieurfolie. Ten eerste is de plaatsing van zelfklevende folie volledig stil. Verder zijn er geen extra materialen of verf nodig bij het gebruik van de folie, dit zorgt ervoor dat het werk reukloos uitvoerbaar is. Tevens hoeft u na plaatsing geen rekening te houden met droogtijden. De ruimte kan dus onmiddellijk na plaatsing van de folie weer in gebruik genomen worden.

Op de foto aan de rechterkant ziet u een lift bewerkt met folie. Voordat de folie geplaatst kon worden was het noodzakelijk talloze verflagen te verwijderen.

Ontvangstbalie

Renoveren met zelfklevende folie.

Verwerkte folie:
W689 – Mahagoni Touch

Een vriendelijk ontvangst is van groot belang bij het verwelkomen van de gasten. De ontvangstbalie is hierbij een belangrijk onderdeel, vaak vormen de bezoekers hier hun eerste indruk van het hotel. Het is de taak van de hoteleigenaren om te zorgen dat de ontvangstbalie goed onderhouden wordt en te zorgen dat alles zo duurzaam en schoon mogelijk is. Hierbij biedt de zelfklevende folie uitkomst, deze is makkelijk te onderhouden en geeft een nette en schone aanblik. Tevens is de folie snel geplaatst, zonder lawaai of vuil en verstoord het de dagelijkse werkzaamheden niet. 

Er zijn veel verschillende designs denkbaar voor een ontvangstbalie met de zelfklevende folie, bijvoorbeeld steendecors, patronen met structuur of verschillende kleur accenten.

Raamfolie

Een decor op het glas.

Raamfolie biedt de mogelijkheid individuele ontwerpen te realiseren op glazen oppervlakken. De glasfolie is in tegenstelling tot bekende werkwijzen voor de afwerking van glas goedkoper en biedt meer mogelijkheden. Er zijn tal van toepassingen in aantrekkelijke designs mogelijk. Het biedt u een manier om uw bedrijf intern en extern te herdefiniëren. Klanten en medewerkers krijgen een moderne omgeving, zelfs als het ontwerp geplaatst is om extra privacy te bieden.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.