Praktijkruimte – Zelfklevende meubelfolie

In een praktijk, zijn de onderzoeksruimten, wachtkamer en receptie altijd druk in gebruik. Om de patiënten niet te storen is het vaak noodzakelijk om te sluiten tijdens een renovatie. Daarom zijn de mogelijkheden voor renovatie binnen een praktijk beperkt. De zelfklevende folie biedt een ideale oplossing om de praktijk te renoveren zonder hinder.

Praktijk renovatie

Zelfklevende folie ter vernieuwing.

Verwerkte folies:
HS204 – Shiny White Gloss
DW801 – White Vintage Wood

Zonder de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk te onderbreken biedt de zelfklevende folie een kosteneffectief alternatief voor een renovatie. Door de snelle verwerking is de renovatie van de kamers tijdens openingstijden of tijdens de pauze mogelijk. Met de zelfklevende folie zijn verschillende ontwerpen met voelbare structuur in bijvoorbeeld een klassieke houten look of een decoratieve folie met een modern kleurenschema mogelijk.

Wand- en meubelfolie

Eindeloze toepassingsmogelijkheden.

Voorzien van een duurzame kleeflaag is de folie voor alle gladde oppervlakken geschikt. Na plaatsing van de wandfolie is de ruimte direct weer in gebruik te nemen zonder extra droogtijd. Met de meubelfolie kan een snelle transformatie van uw archiefkasten tot stand komen zonder nieuw meubilair. Bovendien zijn er verschillende texturen en kleuren van de folie beschikbaar. Zo is uw gehele praktijk naar eigen stijl aan te passen.

Verwerkte folies:
S115 – Pure White

Waarom interieurfolie?

Kostenbesparend.

Het gebruik van zelfklevende folie is kostenbesparend, in het bijzonder bij meubels. Nieuwe meubels aanschaffen is vaak een dure bijkomstigheid, denk hierbij aan nieuwe archiefkasten of nieuwe meubels voor de receptie. Door de meubels te vernieuwen met een folie naar keuze heeft u toch een nieuwe look maar minder kosten. Tevens is er een kostenbesparing mogelijk voor uw deuren, kozijnen en ramen, ook daar biedt de zelfklevende folie uitkomst.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.