Restaurant renoveren met meubelfolie

Een restaurant is een gezellige plek waarbij de focus ligt bij het welzijn en het plezier van de gasten. Het ontwerp van het interieur speelt in op de bezoekers en creëert een gewenste sfeer. In de restaurant branche is het van groot belang mee te gaan in de veranderingen door de jaren heen. Om de horeca niet in de weg te staan met de renovatie biedt de zelfklevende folie voor ramen, meubels en muren een goed alternatief voor de traditionele schilderkunst. Nieuwe en oude klanten zullen verrast zijn en versteld staan van de snelle modernisering!

Renoveren met folie

Snel toegepast.

Verwerkte folies:
LS102 – Hard White Wood
W823 – Dark Noce
APZ25 – Strong Golden Fabric

De renovatie is mogelijk zonder verstoring van de dagelijkse gang van zaken, bijvoorbeeld op de dagen dat het restaurant normaliter gesloten is. Zonder wachttijd kunt u de ruimte onmiddellijk na verwerking weer in gebruik nemen. De interieurfolie hecht aan alle gladde oppervlakken, een kunststof coating of verf is overbodig. Dit betekent dat naast de korte werktijd dit ook geen geluidsoverlast of geurhinder oplevert.

Meubelfolie toepassen

Een nieuw design met zelfklevende folie.

Door de sterkte kleefkracht kan de folie voor verschillende delen van het interieur gebruikt worden. Raamfolie beschermt het interieur tegen hitte en zonlicht. In meubelfolie verpakte tafels, kozijnen of decoratieve balken kan een geheel nieuwe stijl bieden. Door zijn krasvaste en waterafstotende eigenschappen biedt de folie vele verschillende toepassingsmogelijkheden. De decoratieve folie is in een grote selectie verschillende patronen, structuren en kleuren verkrijgbaar.

Balie en bar

Interieur ideeën.

Verwerkte folies:
W689 – Mahagoni Touch

Vooral populair is het verpakken van de bar of balie. De bar in het restaurant is vaak nauwkeurig geïntegreerd in de ruimte en daarom gaat een renovatie vaak gepaard met hoge kosten. Folie verpakt de buitenkant van uw bar en zorgt zo op een goedkope manier voor een geheel nieuw uiterlijk. Mocht u nu kiezen voor een hout look met voelbare structuren of voor een steen look, uw bar zal een geweldige uitstraling krijgen!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.