Renoveren in het bedrijf

Glanzende oppervlakken, geen enkele kras in modern design: zo wil elke baas dat de ontvangstruimte er voor haar klanten uitziet. Na enkele jaren is echter duidelijk te zien dat het meubilair geleden heeft. Er moet dringend iets gedaan worden. Maar vaak is het niet haalbaar het werk stil te leggen voor een grondige renovatie, of het nu een kantoorpand, hotel of winkel is. Hierbij biedt onze moderne high-performance interieurfolie uitkomst, het kan intensief gebruikte ruimtes weer een geheel nieuwe uitstraling geven.

Snelle renovatie

Zonder geluids- of stankoverlast.

Verwerkte folie:
S115 – Limewashed White

Vergeet het beeld dat u bij een renovatie heeft. Onze werkwijze veroorzaakt geen stof, geen geluidsoverlast van allerlei apparatuur en geen stank. De oppervlakte wordt opgevuld waar nodig en de interieurfolie zorgt voor een prachtige nieuwe uitstraling die aangevuld kan worden met op maat gemaakte elementen. Het maakt niet uit of het gaat om kantoren, recepties, praktijken of productiehallen. De high-performance folie is geschikt voor diverse oppervlakken en tal van toepassingen

Zie onze fotogalerij voor meer voorbeelden, daar kan u van verschillende projecten voor en na foto’s bekijken en tevens zijn er opnames die laten zien hoe de werkzaamheden verricht worden

De voordelen

Nette oppervlakken met een mooie uitstraling.

Verwerkte folies:
LS102 – Hard White Wood
W823 – Dark Noce
APZ25 – Strong Golden Fabric

Kort en bondig samengevat realiseren wij in commerciële gebieden een snelle en betaalbare renovatie zonder de dagelijkse werkzaamheden te onderbreken. Het werk wordt vakkundig uitgevoerd en er zijn geen invasieve procedures noodzakelijk vóór, tijdens of na het gebruik van de folie. Dit zorgt voor een prettige renovatie zonder lawaai, geur of vuil. Na het werk kan u onmiddellijk weer profiteren van de ruimte of het object.

Naast de bovengenoemde voordelen kan u door gebruik van moderne kleuren en/of materiële structuren uw huisstijl in uw gehele interieur implementeren. 

Onbegrensde inzetbaarheid

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hotel renovatie: de deuren sluiten hoeft niet

Wij steken uw hotel, restaurant of uw café geleidelijk in een geheel nieuw jasje. Terwijl wij onze duurzame heavy-duty folie toepassen kunt u toekijken hoe de wonderbaarlijke verandering vordert. Dit produceert geen geuren, geluid, noch vuil. Uw gasten zullen misschien verbaasd toekijken, maar ze zullen nog steeds genieten van hun verblijf zonder enige hinder. Na het werk zal het team het pand verlaten en zal het werk geheel afgerond zijn, zonder drogen of andere vertragingen.

Ontvangstruimte en balie vernieuwen met decoratieve folie

De receptie en het balie-gebied zijn het visitekaartje voor uw bedrijf, hier moet alles er tip top uitzien. Dat is ook mogelijk met reeds verouderde meubels, er is een grote collectie folies waar u uit kunt kiezen. Zo kan de verouderde marmeren bar met de folie sprekend lijken op een echt eikenhouten bar, afhankelijk van de uitvoering, met voelbare structuren. Ook trendy kleuraccenten zijn mogelijk, van stijlvol antraciet naar hemelsblauw of zonnig geel.

Nieuwe glans voor oude metalen meubels in de industrie

Solide metalen, oude meubels, die veel hebben geleden krijgen een geheel nieuwe look met onze stevige folie van hoge kwaliteit. Twee aspecten zijn hierbij van belang: dat de vernieuwde oppervlakken bestand zijn tegen de dagelijkse werkzaamheden, eventueel met chemische stoffen, en natuurlijk dat na de renovatie alles er weer zo goed als nieuw uitziet. Dat is bij ons geen probleem, ons professionele team bewerkt het oppervlak met de door u gekozen folie!

De zon komt op: de zonnebank als nieuw

Netheid en hygiëne zijn van essentieel belang bij een zonnebank. Helaas worden verouderde oppervlakken vaak grauw, waardoor het er niet meer schoon uitziet. De antibacteriële werking van onze hightech folies past perfect in dit concept: Na een make-over zal de kamer weer stralen met frisse kleuren en alles ziet er weer netjes en schoon uit. Een goede reiniging is voortaan geen probleem meer.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.