360 Tour

De juwelier

Van oud naar nieuw

Donkere, oude ruimtes licht en modern maken? Kosteneffectief en zonder grootse verbouwing? De Intense Arabesque marmeren folie geeft de ruimte een luxe en hoogwaardige uitstraling. De inbouwmeubelen in grijs en wit zorgen voor een harmonieus totaalbeeld. De gouden letters van de bedrijfsnaam worden een blikvanger op de folie Nero Marquina.

Huurwoning

Een geheel nieuwe uitstraling was nog nooit zo makkelijk

Start de 360° tour van dit volledig gerenoveerde appartement nu. Kijk en verbaas u over wat er mogelijk is met Resimdo! Ontdek de grenzeloze toepassingsmogelijkheden van de interieurfolies en magnetische vloer!

Huurwoning

Renoveren gemakkelijk gemaakt

Start de 360° tour van dit volledig gerenoveerde appartement nu. Kijk en verbaas u over wat er mogelijk is met Resimdo! Ontdek de grenzeloze toepassingsmogelijkheden van de meubelfolies en magnetische vloer!

Zonnestudio

Van oud naar nieuw

Een nieuwe look in slechts een paar dagen! Snel, schoon en zonder verbouwing. Er kan per ruimte gewerkt worden en zodra een ruimte afgerond is kan deze direct weer in gebruik genomen worden.

De Natan bar

Kleine inspanning groot effect

Zijn je meubels versleten en ouder aan het worden, maar nog te goed om weg te gooien? De bekraste tafels en deuren zien er weer als nieuw uit met de Pure Black zelfklevende folie. De combinatie van zwarte vloertegels en groene wanden geven de toiletruimte een strakke en moderne uitstraling. De vloertegels in betonlook zijn een echte blikvanger.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.