Speciale structuren – zelfklevende meubelfolie

Textiel

Een bijzonder effect in de folie wordt gemaakt van Textiel of textiel elementen. Op de zelfklevende laag van de folie wordt textiel geplaatst. De duurzaamheid van het zelfklevende oppervlak verandert niet door de twee aparte lagen. De zelfklevende folie is geschikt voor meubels en andere gladde oppervlakken, tevens geschikt als muurfolie.

Abstract

Een abstract patroon op de zelfklevende folie creëert nieuwe accenten in de woonkamer. Het brengt elk gewenst glad oppervlak tot leven. De folie kan gebruikt worden voor meubels en wanden. Dit betekent dat niet alleen keukenkastjes of tafels vernieuwt kunnen worden, ook gehele wanden kunnen getransformeerd worden. De patronen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties en uitvoeringsvarianten. In de galerij vindt u een aantal voorbeelden.

Golfbal

De aerodynamische Performance-folie van ZDRAX met voelbare golfbal structuur komt oorspronkelijk van het wrappen van auto’s. Vanwege het innovatieve ontwerp gebruiken we de folie voor representatieve doeleinden vaak op meubels. De folie is door zijn dikte ook uitstekend geschikt voor de algemene bescherming van objecten. Verschillende toepassingen van deze folie zijn te vinden in de galerij – de folie is verkrijgbaar in zwart en wit.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.