Garantie meubelfolie

Zodat u zo lang mogelijk van uw nieuwe ontwerp kan genieten geven wij we een garantieperiode voor de folie en verwerking daarvan. Wij zorgen voor een oplossing mochten er problemen optreden met het oppervlak waarop de folie geplaatst is. De duur van de garantie is afhankelijk van de gekozen leverancier(s).

Garantietermijn

Duurzaamheid tot 30 jaar.

Zonder blootstelling aan UV belichting blijft de folie tot wel 30 jaar in goede conditie op uw meubels. Bij gebruik buitenshuis wordt een verminderde houdbaarheid van maximaal 10 jaar gewaarborgd als gevolg van lichtbestraling. De verwerking van de folie door onze medewerkers, biedt een garantietermijn van twee jaar.

Aanspraak garantie

Snelle reactie.

Komt de folie los van het samengevoegde oppervlak of zijn er defecten in het folie materiaal, dan corrigeren wij dat natuurlijk voor u. Het vinden van een snelle oplossing voor uw probleem staat bij ons hoog in het vaandel. Neem binnen de garantietermijn contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.

Reiniging

Eenvoudig en snel.

Voor regelmatig onderhoud van de folie is het reinigen van het oppervlak met glasreiniger en een microvezel doekje voldoende. Tevens is er een set van speciale verzorgingsproducten voor de folie verkrijgbaar bij ons. Deze verfrist de kleur en beschermt tevens de afdichting van het oppervlak. Mocht u twijfelen over het gebruik van een bepaald schoonmaakproduct of andere vragen hebben, informeer dan bij één van onze medewerkers.

Kundenstimmen

Hotlines

Deutschland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de
Österreich
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.at
Holland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.