Onze service

Elk project is uniek en er moeten veel keuzes gemaakt worden. Om het gehele proces soepel te laten verlopen, bieden wij een complete dienstverlening. Van advies tot planning en uitvoering staan wij voor u klaar.

Folie kiezen

Kleuradvies inbegrepen.

Allereerst wordt u stap voor stap geïnformeerd over het gehele proces dat komt kijken bij de plaatsing van de folie. Na een inspectie van het te beplakken oppervlak kunnen onze professionals u adviseren welk type folie en welke verwerking het meest geschikt is. Tevens bieden wij advies bij het selecteren van een gewenste kleur.

Planning en uitvoering

Voorbereidende werkzaamheden mogelijk.

Afhankelijk van de mate van slijtage en het soort oppervlak, zijn er voorbereidende werkzaamheden noodzakelijk. Om voor een perfect en vooral duurzaam resultaat te zorgen, is het noodzakelijk om ongelijke oppervlakken glad te maken. Beschadigde gebieden, zoals gechipt hout of loslatende coatings, kunnen snel worden gecorrigeerd door het oppervlak te schuren of gaten op te vullen. Tijdens een overleg op locatie, bespreken wij de noodzakelijke werkzaamheden.

Service op locatie

Transport Service of Service op locatie.

Voor de plaatsing van de folie op keukens en kasten bieden wij een demontage van de afzonderlijke onderdelen, inclusief een haal- en brengservice. Na demontage nemen wij alle onderdelen mee, plaatsen wij de folie, brengen wij alle onderdelen terug en monteren deze. Indien vervoer van de onderdelen niet gewenst is, kunnen de werkzaamheden volgens afspraak op locatie uitgevoerd worden. Neem contact met ons op voor al uw speciale projecten.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.