Meubelfolie

De trend om het interieur en de kamers te verfraaien met zelfklevende meubelfolie blijft groeien. Verschillende factoren beïnvloeden deze ontwikkeling. Vooral de innovaties in de productie van de folies en het eenvoudige gebruik van de meubelfolie. De traditionele folie van de bouwmarkt heeft zich ontwikkeld tot een gecertificeerd high-tech product. Met zijn alledaagse eigenschappen is meubelfolie een echt alternatief voor nieuwe aanschaf of traditionele renovatiemethoden.

Interieurfolie plakken

Kiezen voor folie is dé trend.

12321

Verwerkte folies:
S115 – Pure White
XP114 – Dark Multi Wood

Niet alleen visueel, maar ook praktisch, is de high-performance folie werkelijk voor bijna elk materiaal te gebruiken. Het kan, bijvoorbeeld, leer of metaal bedrieglijk goed evenaren of vertegenwoordigen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor de afwerking, want waar zijn delen voor afwerking te koop in leer? Voor trap of wandbekleding is het vaak niet de goede oplossing, daar blijft hout van toepassing. Echter, de robuuste folie permanent hechten aan hout kan, zodat nieuwe, harmonieuze en moderne kamers kunnen worden gerealiseerd. Het duurzame folie materiaal zet woonideeën snel en gemakkelijk om in een permanente voorziening.

Gebruikte folies:
LS102 – White Picta
W823 – Ibis
APZ25 – Strong Golden Fabric

Voordelen: overzicht

De kernpunten in één oogopslag.

Houdbaarheid: decoratieve aansprakelijkheid tot 10 jaar bij binnengebruik.

Kostenbesparing: als alternatief t.o.v.  een nieuwe aankoop tot 75% besparing.

Kenmerken: robuust, waterdicht, hittebestendig, vlekbestendig, gemakkelijk schoon te maken.

Toepassingen: tegels, meubels, vloeren, wanden, deuren, strak geïntegreerde elementen.

Schadelijke stoffen: bevat geen zware metalen of schadelijke weekmakers.

Geen bouwvereisten: een renovatie, zonder stof, lawaai of geur.

Geen beperkingen: pand blijft beschikbaar zonder lang te hoeven wachten.

High-Tech Folie

Deze belangrijke eigenschappen / functies vergemakkelijken het dagelijks gebruik.

De bijzondere kenmerken van onze high-tech folie maakt een foliebedekking van hoge kwaliteit vooral heel populair en vergemakkelijkt het gebruik in het dagelijks leven. Alle beschikbare folies hebben ten minste een dikte van 250 micron, zodat zij de robuustheid van een plaat bevatten. Afhankelijk van de gekozen folie en de structuur kan er tot 700 micron gekozen worden. Aanbevolen word voor lastige werken en oppervlakken zoals werkbladen, deuren of kasten een folie van 400 micron te gebruiken. Zij vangen stoten en zelfs krassen, die tijdens het dagelijks gebruik kunnen ontstaan, zonder enige problemen op.

De beschermende laag op de buitenkant van de folie weerhouden het doordringen van water en stoom, zodat de toepassing in vochtige ruimten, zelfs in badkamers, geen invloed op de kleefkracht heeft.

De details omtrent alle producteigenschappen zoals brand-, vuilwerendheid en grondstoffen vindt u in onderstaande PDF (via een download).

Eigenschappen van de folie in steekwoorden samengevat:

Robuust: hoge schok- en krasbestendigheid door een dikte van 250-700μm.

Waterbestendig: water of stoom hebben geen invloed op de kleefkracht.

Hittebestendig: brandvertragend en brandwerend tot 130 °C.

Vuilbestendig: geen wisselwerking met huishoudelijke stoffen.

Eenvoudig te reinigen: regelmatige reiniging mogelijk met alle in de handel verkrijgbare producten.

Vrij van schadelijke stoffen: bevat geen zware metalen of schadelijke weekmakers.

Geen bouwplaats

Geen speciale procedures/voorzieningen nodig.

Tijdens het aanbrengen van de folie zijn geen speciale verbouwingen nodig. Dit komt omdat de robuuste folie het oorspronkelijke oppervlak geheel bedekt met de klevende laag aan de achterkant van de folie, het duurzame materiaal hecht goed aan elk glad oppervlak. Dit kan glas, hout, kunststof of metaal zijn.

Het high-performance folie materiaal wordt door montage specialisten op het te verwerken oppervlak aangebracht, zonder lawaai, vuil of stof tijdens de werkzaamheden. Binnen een korte tijd is het interieur weer beschikbaar, zonder extra wachttijden kunnen de kamers meteen weer gebruikt worden. Na de werkzaamheden worden de delen van de folie die tijdens de verwerking als afvalstukken ontstaan door de monteurs meegenomen.

Potentiële besparingen

Bespaar geld en tijd.

Vanwege de robuuste eigenschappen biedt de hoogwaardige folie een breed scala aan mogelijkheden, het kan in elke ruimte toegepast worden. Transformeer tegels, houtwerk, meubels, deuren of muren tot een exclusief ontwerp. In plaats van een nieuwe aankoop met bijbehorende aanpassingen naar uw wensen, bespaart u geld en tijd door het oppervlak van uw huidige meubels te laten bekleden met folie. Ervaar de diversiteit van de zelfklevende folie en laat u inspireren door de mogelijkheden!

Het oppervlak

Unieke mogelijkheden.

Door de grote verscheidenheid verschillende decors beschikt u over een breed scala aan effecten, patronen en structuren om uit te kiezen. Naast één kleurige folie in mat of hoogglans behoren ook houtoptiek, steenkorrel en abstracte patronen tot ons assortiment. Van klassiek-representatief tot ongewoon-extravagant: de foliewereld kent geen grenzen!

U wilt uw interieur opnieuw ontwerpen of uw meubels vernieuwen naar de huidige trends? In onze galerij vindt u enkele voorbeelden van begin tot eind. De voor-en-na foto’s en opnames tijdens het werk geven een duidelijk beeld van het gehele proces.

Design met alle kleuren

Uiteenlopende opties 

Ontdek ons brede assortiment interieurfolie met diverse kleuren en patronen om uw interieur moeiteloos te vernieuwen. Of u nu kiest voor opvallende kleuren zoals plakfolie geel, plakfolie paars of plakfolie rood, of liever gaat voor tijdloze elegantie met plakfolie zwart, plakfolie wit en plakfolie bruin. Ook voor neutrale uitstralingen hebben we diverse opties, zoals plakfolie beige of grijze plakfolie. Daarnaast bieden we plakfolies van edelmetalen zoals plakfolie goud, plakfolie zilver en plakfolie brons, evenals natuurlijke tinten zoals plakfolie oranje, plakfolie blauw en plakfolie groen. Ontdek onze collectie en geef uw huis de gewenste sfeer met een professionele uitstraling.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.