Prijs interieur folie plakken

Iedereen wil natuurlijk graag weten wat u kunt verwachten voor uw geld. Om u een redelijk beeld te geven vindt u op deze pagina diverse prijsvoorbeelden van diverse objecten die voorzien zijn van interieurfolie. In principe wordt de prijs bepaald door meerdere factoren; het aantal delen, het materiaal, de verwerking en eventuele voorbereidingen. Ieder project is daarom uniek, maar we geven u graag een idee.

resimdo küche küchenfront holz white vintage wood beispielbild

In de prijsvoorbeelden op het gebied van huishoudens spelen woonruimtes zoals de keuken, deuren, individuele meubels of muren een rol. Aan de hand van concrete voorbeelden krijgt iedere geïnteresseerde een overzicht van de kosten van een installatie door ons of in het doe-het-zelfproces, alleen met de folie.

resimdo büro empfang holz weiss beispielbild

Op het gebied van commerciële voorbeelden ligt de focus op populaire renovatiethema’s die een doorslaggevende rol spelen in het bedrijf. Aan de hand van concrete prijsvoorbeelden ziet u de details over ontvangstruimten, scheidingswanden, kantoorinrichting of de herinrichting van complete ruimtes met klantenverkeer.

Doe-het-zelf of montageservice

Voor de doe-het-zelfvers en voor professionals.
Geef uw zelfgemaakte meubelstuk een stijlvolle finish met interieurfolie, geef de nieuwste rommelmarktkoopjes een nieuw design of geef de jaren ’80 badkamer een nieuwe look! Maak uw door de jaren heen verzamelde meubels tot één geheel, in een koele moderne stijl of klassieke houtlook. Bedek uw oude vensterbanken of vernieuw de tegelmuur in de keuken zonder ook maar één tegel te verwijderen.

Gepassioneerde doe-het-zelvers vinden in onze webshop alle interieurfolies die wij voor onze projecten gebruiken. Door het gebruiksgemak kan de folie met enige vaardigheid en oefening gebruikt worden in een doe-het-zelfproces. Video instructie’s en workshops geven alle benodigde informatie om als beginner van start te gaan en een gewenst resultaat te behalen.

Voor het doe-het-zelf project:

N
Bekijk de instructies.
N
Kies het gewenste decor.
N
Bepaal de benodigde hoeveelheid folie.
N
Bestel de folie en het gereedschap.

Leun achterover en laat de montageservice van Resimdo het werk doen. Een snelle transformatie en verwerking van ingewikkelde vormen worden gerealiseerd en omvangrijke projecten worden uitgevoerd. Ons montage team komt graag bij u thuis en neemt u het werk uit handen. Met kennis en intuïtie worden nieuwe werelden voor uw ogen gecreëerd die u zullen inspireren!

Informatie voor de montageservice:

N
Aantal onderdelen en maatvoeringen.
N
Het gewenste decor.
N
Toestand van het oppervlak.
N
Stuur afbeeldingen van het object.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.