Mooier wonen ideeën

De trend om interieurfolie in huis te verwerken neemt gestaag toe en bereikt nu Nederland. Echter zijn de velen toepassingsmogelijkheden nog relatief onbekend. De meeste mensen associëren folie nog steeds met een bedrukte/onbedrukte kleurfolie welke gebruikt kan worden voor reclametoepassingen. Dit was in het verleden ook het geval, maar de interieurfolie zoals wij deze aanbieden is een volwaardige folie voor gebruik als binnen uw interieur. Met zijn slijtvaste eigenschappen is de interieurfolie goed bestand tegen de belastingen van alledag en maakt hij de metamorfose van bestaande elementen binnen uw interieur mogelijk. Ook de hittebestendige, onderhoudsvriendelijke, robuuste en waterafstotende eigenschappen zijn bovendien extra pluspunten van onze folie.

Woonwereld

Waar is de folie op aan te brengen?

Met plakfolie uw woning compleet renoveren klinkt misschien gek. Echter bieden onze interieurfolies u de mogelijkheid om uw interieur te restylen of te renoveren. We geven u graag een kort overzicht van de vele mogelijkheden.

Nieuwe tegels

Verwerkte folies:
W671 – Rustic Indoor Plank

Meubelstukken

Verwerkte folies:
NS403 – Dark Concrete Beton
AR657 – Bright Straw Mat

Deuren en kozijnen

Verwerkte folies:
S115 – Limewashed White

Traptreden en stootborden

Gladde wanden behangen

Mooier wonen

Toepassingen van de folie.

Waarop kan men de interieurfolie verwerken? Men heeft vaak geen idee waar de robuuste en sterke interieurfolie op aan te brengen is. Veel vaste interieurdelen zoals een trap of een inbouwkast lijken  vaak niet makkelijk aan te passen in kleur of uiterlijk. Resimdo interieurfolie brengt daar verandering in. Laat uw creativiteit maar eens de vrije loop want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.