Mooier wonen ideeën

De trend om folie in huis te verwerken neemt gestaag toe en bereikt nu Nederland. Echter zijn de velen toepassingsmogelijkheden nog relatief onbekend. De meeste mensen associëren folie nog steeds met een bedrukte/onbedrukte kleurfolie welke gebruikt kan worden voor reclametoepassingen. Dit was in het verleden ook het geval, maar de interieurfolie zoals wij deze aanbieden is een volwaardige folie voor gebruik als binnen uw interieur. Met zijn slijtvaste eigenschappen is de folie goed bestand tegen de belastingen van alledag en maakt hij de metamorfose van bestaande elementen binnen uw interieur mogelijk. Ook de hittebestendige, onderhoudsvriendelijke, robuuste en waterafstotende eigenschappen zijn bovendien extra pluspunten van onze folie.

Woonwereld

Waar is de folie op aan te brengen?

Met plakfolie uw woning compleet renoveren klinkt misschien gek. Echter bieden onze interieurfolies u de mogelijkheid om uw interieur te restylen of te renoveren. We geven u graag een kort overzicht van de vele mogelijkheden.

Nieuwe tegels

Verwerkte folies:
W671 – Rustic Indoor Plank

Meubelstukken

Verwerkte folies:
NS403 – Dark Concrete Beton
AR657 – Bright Straw Mat

Deuren en kozijnen

Verwerkte folies:
S115 – Limewashed White

Traptreden en stootborden

Gladde wanden behangen

Mooier wonen

Toepassingen van de folie.

Waarop kan men de folie verwerken? Vele hebben er geen idee waar onze robuuste en sterke folie op aan te brengen is. Veel aste interieurdelen zoals een trap od een inbouwkast lijken voor veel mensen vaak niet makkelijk aan te passen in kleur of uiterlijk. Onze folie brengt daar verandering in. Laat uw creativiteit maar een de vrije loop want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd.

Kundenstimmen

Hotlines

Deutschland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de
Österreich
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.at
Holland
+31 (0) 615 076 264
info@resimdo.nl

Newsletter

*Alle Preise in € inkl. gesetzl. Mehrwertsteuer zzgl. Versandkosten.
Alle bildlichen Darstellungen dienen als Anwendungsbeispiele, Möbelstücke nicht im Lieferumfang enthalten.