Meubelfolie – voor dressoir

Een elegant dressoir biedt de mogelijkheid spullen op te bergen achter gesloten deuren. Vaak zijn er verschillende dressoirs te vinden in een huis, nog vaker zijn deze niet allemaal harmonieus op elkaar afgestemd. Toch zijn ze robuust en worden veel gebruikt, niet iets dat zomaar vervangen wordt. De robuuste zelfklevende folie biedt u de mogelijk toch alles harmonieus op elkaar af te stemmen zonder vervanging van de bestaande dressoirs. U bespaart niet alleen op de kosten voor een nieuwe aankoop, maar ook op de extra kosten voor speciale kleuren of structuren.

Dressoir hoogglans wit

Een modieuze kleur.

Modieus, klassiek en discreet: zelfklevende folie voor meubels in hoogglans wit verheldert niet alleen de ruimte, het is ook geheel in de mode. Op de foto’s is te zien hoe het oude melkglas design verdwijnt onder de witte folie, een geheel nieuw uiterlijk voor het dressoir. Het gebruik van hoogglans wit is een blijvend modeverschijnsel, het is tijdloos en gemakkelijk te combineren. Mocht u uiteindelijk toch een andere kleur willen, dan is dat met de zelfklevende folie snel en eenvoudig te realiseren.

Hangend dressoir

Vernieuwd zonder van zijn plek te komen.

De diversiteit van de zelfklevende meubelfolie laat uw ideeën de vrije loop, uw creatieve woonideeën of nieuwe stijl was nog nooit zo makkelijk te realiseren. Door gebruik van de hoogwaardige zelfklevende folie zijn de meubels eenvoudig te renoveren of herstellen. Klassieke kleuren in combinatie met voelbare structuren van hout of steen geven u vele mogelijkheden. Verpak bijvoorbeeld uw dressoir in een hoogglans witte folie en gebruik een andere kleur om extra accenten toe te voegen.

DHZ

Zelf actief aan het werk.

Verwerkte folie: 
HS204 – Shiny White Gloss

Doe het zelf: wees uw eigen binnenhuisarchitect. Met de robuuste zelfklevende folie hoeft u niet afhankelijk te zijn van ons. Met enige interesse, vrije tijd en creativiteit kan u zelf uw ideeën tot leven brengen. Elk glad oppervlak is geschikt voor een folie naar keuze, eventueel met voelbare structuren. Als een goedkoper alternatief kunt u de zelfklevende folie in onze online shop bestellen en deze zelf toepassen. Creativiteit met zelfklevende folie was nog nooit zo leuk!

Laat u inspireren: de galerij toont veel van onze projecten met voor en na foto’s.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.