Zelfklevende folie voor kasten

Wat maakt een kamer echt mooi? Er zijn zo veel verschillende stijlen, ontwerpen, designs – en, gelukkig, smaken verschillen. Schoonheid is in het oog van de toeschouwer! En toch, iedereen zoekt een concept van evenwicht en orde, een ruimte die de ziel aanspreekt.

Maar wat heeft dat te maken met de zelfklevende folie voor kasten? Verbazingwekkend veel! De folie biedt u de mogelijkheid om een ​​beeld te smeden uit een mengelmoes van verschillende meubels.

Ontwerp

Charmant en modieus.

Zonder dure verbouwingen, wenden we ons tot de hightech folie oude kast in een nieuw jasje. In dit geval is het mogelijk oppervlakken te voorzien met exclusieve structuren, speciale houtnerf of ongewone steen decors, een visuele verbetering, die ook nog eens goedkoop en snel uitgevoerd kan worden.

Zonder verven of schuren hecht de folie zich aan de kastdeuren, stofvrij, geurloos en degelijk aangebracht.

Verwerkte folie:
S115 – Pure White

Folie op de kast

Inzicht in het werk.

Verwerkte folie:
S115 – Pure White

Om enig inzicht te krijgen in onze werkwijze, benoemen wij de stappen die wij nemen bij het plaatsen van folie op een kast. Na het reinigen en ontvetten van de individuele onderdelen van de kast, plaatsen wij de zelfklevende folie voor kasten afzonderlijk op elk deel. Met een föhn verwarmen we de folie. De warmte zorgt voor een flexibelere folie, dit vergemakkelijkt de verwerking van de folie rondom de hoeken en kanten.

Verwerkte folie:
Bright Concrete Beton

Kleurrijk design

Profiteer van nieuwe mogelijkheden.

Gebruik maken van de folie biedt vele nieuwe ontwerpmogelijkheden. Zoals te zien in de galerij rechts, de metalen industriële uitstraling van de kasten is volledig getransformeerd. De kleuren grijs en geel zijn onderdeel van de huisstijl, door deze kasten te transformeren passen nu ook de kasten bij het geheel. Of de kast groot of klein is maakt niet uit, de folie biedt u de oplossing.

Verwerkte folies:
S188 – Sun
S149 – Anthracite

DHZ

Zelf actief aan het werk.

Doe het zelf: wees uw eigen binnenhuisarchitect. Met de robuuste zelfklevende folie hoeft u niet afhankelijk te zijn van ons. Met enige interesse, vrije tijd en creativiteit kan u zelf uw ideeën tot leven brengen. Elk glad oppervlak is geschikt voor een folie naar keuze, eventueel met voelbare structuren. Als een goedkoper alternatief kunt u de zelfklevende folie in onze online shop bestellen en deze zelf toepassen. Creativiteit met zelfklevende folie was nog nooit zo leuk!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.