Tafelblad vernieuwen

Een tafelblad is een erg bewerkelijk oppervlak, kleine beschadigingen, krassen of vlekken zijn bijna onvermijdelijk. Vooral in echt hout zijn deze beschadigingen moeilijk te verwijderen, zelfs niet door te schilderen of vernissen. Voor een ouderwets of versleten tafelblad biedt tafelfolie een perfect alternatief. De folie is in veel uitvoeringen leverbaar en geeft hierdoor een groot scala aan opties om uw tafel om te toveren naar uw wensen. Uw tafel zal er weer als nieuw uitzien en is nu eenvoudig te reinigen en waterbestendig.

Eettafel

Verwerkte folies:
NS401 – Bright Concrete Beton
S140 – Pure Black

Uw tafel in een nieuwe kleur? De robuuste folie biedt een eenvoudige en snelle oplossing. Een innovatieve techniek zorgt voor een productie van de folie gebaseerd op afzonderlijke lagen, zodat dagelijks gebruik, regelmatige reiniging en kleine ongelukken geen invloed hebben op het oppervlak. Integendeel, de folie versterkt het tafelblad en het tafelframe.

Werktafel

Verwerkte folie:
S149 – Anthracite

De voordelen van een tafelblad vernieuwen met folie ligt vooral in de snelle verwerkingstijd, zonder vervuiling. De werktafel wordt door getraind personeel vernieuwd met folie. Na een korte reiniging wordt de folie geplaatst op het tafelblad, met een nauwkeurige afwerking van de hoeken en randen. Tenslotte volgen de tafelpoten in enkele eenvoudige stappen. Zonder storende factoren zoals stof, lawaai of vervelende geuren is de werktafel na plaatsing van de folie direct weer beschikbaar. De folie is geschikt voor elk glad oppervlak, in het bijzonder glas, kunststof, hout of metaal.

Glazen tafel

Dit voorbeeld benadrukt de praktische toepassing van de tafelfolie. De glanzende oppervlakken van glazen tafels zien er prachtig uit, mits deze regelmatig gereinigd worden. Zowel op werktafels als op vergadertafels zijn vingerafdrukken onvermijdelijk en deze geven de tafel een vieze uitstraling.

Om constant schoonmaken te vermijden is er gekozen om een bijzondere structuurfolie met golfbal design te plaatsen op alle glazen oppervlakken.

Vingerafdrukken op het matte oppervlak vallen niet op en het oppervlak is makkelijker te reinigen.

Doe het zelf: wees uw eigen binnenhuisarchitect. Met de robuuste zelfklevende folie hoeft u niet afhankelijk te zijn van ons. Met enige interesse, vrije tijd en creativiteit kan u zelf uw ideeën tot leven brengen. Elk glad oppervlak is geschikt voor een folie naar keuze, eventueel met voelbare structuren. Als een goedkoper alternatief kunt u de zelfklevende folie in onze online shop bestellen en deze zelf toepassen. Creativiteit met zelfklevende folie was nog nooit zo leuk!

Verwerkte folie:
S140 – Pure Black

DHZ: zelfklevend

Verwerkte folie:
W671 – Ventum

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.