Meubelfolie – voor wandmeubel

Als u uw huis binnen komt hoort u zich thuis te voelen. De woonkamer moet een ontspannen omgeving bieden, niet alleen voor de ziel maar ook voor het oog. Een aangenaam meubeldesign hoort daar natuurlijk bij, vooral de kleuren, maar ook de materialen horen perfect op elkaar afgestemd te zijn. In de loop der jaren worden verschillende meubels verzameld in huis, maar maken deze een harmonieus geheel? Op sommige meubels is slijtage zichtbaar en u zou graag willen dat alles er weer als nieuw uitziet. Natuurlijk kan u alle meubels vervangen door iets nieuws, maar onze oplossing is veel slimmer.

Perfecte transformatie voor meubels

Nieuwe woonkamer

Op een gunstige manier.

Verwerkte folie:
W671 – Rustic Indoor Plank

In plaats van genoegen nemen met veel vuil van een langdurige renovatie biedt onze speciale folie een schone en praktische oplossing voor al uw creatieve woonideeën. Zonder hoge kosten en zelfs bijzondere ontwerpen zijn snel uit te voeren. In hout, steen of gewoon een andere kleur, met of zonder voelbare structuren, ontwerpt u met de zelfklevende folie een gezellige sfeer in uw woonkamer. Naast de functionaliteit en duurzaamheid van de folie scoort deze ook op gemak, er zullen geen permanente water vlekken ontstaan op de folie zoals op bijvoorbeeld hout of steen wel al snel gebeurt. Door de beschermende laag over uw meubels zal uw nieuwe ontwerp lang zijn schoonheid behouden.

Wandmeubel in wit

Een tijdloze kleur.

Verwerkte folie:
HS204 – Shiny White Gloss

Wit is tijdloos en klassiek en past daardoor in elke woonkamer. Houten meubels zijn aan het verdwijnen en maken plaats voor eenvoudige kleuren. Vooral hoogglans wit wordt vaak toegepast, de kleur is vooral populair omdat het prima te combineren is met andere kleuren. Kleurrijke muren, houten vloeren of tapijten komen met deze lichte kleur niet in conflict. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de houten kleuren niet harmonieus bij elkaar passen. De witte folie op de houten kasten transformeert de gehele ruimte in een harmonieus geheel.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.