Wanddesign

In tijden van snelle ontwikkelingen moet er een makkelijkere manier zijn om muren te decoreren, in plaats van behang, verf of pleisterwerk. Zorgvuldig, duurzaam en vooral effectief, zijn tegenwoordig de wensen. Zonder de noodzaak al het meubilair te moeten beschermen tegen spatten van verf of pleisterwerk. Zonder onaangename geuren, vervuiling en eenvoudig te onderhouden. Onmogelijk? Gelukkig niet!

Wanddesign

Veel patronen en voelbare structuren.

Voelbare structuren en vele kleuren: over een mooi design voor de muren kan men goed discussiëren. De brochures van producten staan altijd vol veelbelovende teksten. Maar u zoekt niet naar verleidelijk slogans, maar naar een praktische oplossing die permanent uw leefruimte verbetert! Met muurfolie kunnen al uw ideeën eenvoudig toegepast worden.

Verwerkte folie:
NS815 – Intense Arabesque

Individueel design

Eigen ideeën realiseren.

Verwerkte folie:
APZ25 – Strong Golden Fabric

Uw nieuwe design hoeft niet uit één kleur te bestaan. Integendeel, met meerde kleuren werken geeft juist een geheel nieuw scala aan ideeën. Mooie patronen, effecten of structuren kunnen probleemloos opgenomen worden in uw wanddesign, omdat het grote assortiment aan zelfklevende folie in veel varianten leverbaar is. Individuele muren of muurelementen transformeren zich in een exclusief hoogtepunt. Door de folie ook toe te passen op elementen in en aan de muur kunnen deze een mooi abstract effect geven.

Mooie oppervlakken

Folie op de muren inplaats van behang.

Verwerkte folie:
NS401 – Bright Concrete Beton

U hoeft niet te denken dat uw nieuwe design op de muren eruit zal zien als plastic! De folie zorgt voor een bedrieglijk echte stenen, bakstenen of houten uitstraling met voelbare structuren. De moderne productieprocessen van onze hightech folies biedt alle soorten: je kunt een geweldige authenticiteit bereiken als het gaat om natuurlijke materialen nabootsen. Abstracte patronen geven uw wanddesign een eigen karakter, aantrekkelijk, kleurrijk en discreet. Er zijn ook glitter- of fluweeleffecten die uw kamers een geheel eigen touch geven, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Iedereen die kinderen in huis heeft weet dat soms ook het behang niet veilig is. De folie biedt een veilig en mooi design voor de muren. Van een design met zelfklevende folie zal u na jaren nog steeds veel plezier beleven. Door de eenvoudig schoon te maken oppervlakken zijn kleine ongelukjes geen probleem!

Folie toepassen

Professioneel team in actie.

Verwerkte folie:
W671 – Rustic Indoor Plank

Niks afplakken of bedekken, geen tijdrovende verwijdering van achtergebleven lijm: in tegenstelling tot behang levert het gebruik van de folie geen bijkomende werkzaamheden. Ons personele team heeft binnen enkele uren uw muren getransformeerd in uw gewenste design, gladde muren met doorlopende patronen. Alleen de meubels die direct voor de muur staan moeten iets naar voren geplaatst worden. Tijdens de werkzaamheden zal u geen last hebben van onaangename geuren, stof of vuil.

Het gewenste design krijgt al snel vorm op uw muren. In tegenstelling tot behang of gips zijn de nieuwe oppervlakken van uw muren en misschien zelfs uw plafond zeer gemakkelijk schoon te maken. Met glasreiniger en een microvezel doekjes creëert u snel een hygiënisch oppervlak. Heel anders dan behang waar zich in de loop der jaren stof en vuil ophoopt en kleine ongelukjes vaak voor altijd zichtbaar blijven. Met de muurfolie creërt u een revolutionair muurdesign, niet alleen op het gebied van efficiëntie, ook op het gebied van uiterlijk.

DIY

Breng uw ideeën zelf tot leven.

Het is ook mogelijk om zelf de zelfklevende folie te plaatsen. Als u enigszins vertrouwd bent met het materiaal kan u zelf uw wanden, plafonds, of meubels een nieuwe look geven. Alle verschillende folies zijn te vinden in onze online shop. Creëer uw eigen woongenot!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.