voordelig restylen met folie van zakelijke ruimtes

​Heb je soms het gevoel dat je een beetje uit de tijd bent? Nee, het gaat niet om jezelf, maar om je bedrijfspand, dat zeker nog steeds in goede staat verkeert, maar stilistisch een beetje uit de pas loopt. De smaak van de tijd verandert, terwijl het meubilair hetzelfde blijft en er hoogstens één of ander mankement wordt verholpen. Een verandering van stijl in de richting van modern design zou nodig zijn, maar wat krijg je dan allemaal te verduren? Sluitingstijden, omzetverlies, lawaai, stank en een hoge financiële investering. Stop! Er is nog een andere manier! Met zelfklevende, hightech interieurfolies die van een basisrenovatie een vrolijke wandeling maken. Er is geen reden om oude meubels weg te doen, nieuwe producten op maat te bestellen, deuren te verven en tegels te verwijderen. Bewaar wat je hebt, zolang het maar stabiel en praktisch is – en transformeer het op een elegante manier.

Van ouderwetse charme tot modern trenddesign

Echt chic in een oogwenk!

Verwerkte folies:
HS204 – Shiny White Gloss
W705 – Dark Grey Noce

De receptie is in het weekend “aan het werk”: op vrijdag ontvouwt hij nog steeds zijn ouderwetse charme, op maandagochtend presenteert hij zich in het nieuwste trenddesign. Kies voor zijdeachtige oppervlakken, felle kleuren en harmonieuze accenten. Kies voor prachtige plastic texturen, perfecte imitaties van natuurlijke materialen of fantasiedecors.

Verwerkte folies:
W671 – Rustic Indoor Plank

Behoud subtiele elegantie in vaste tinten en breng uw bedrijfskleuren in het spel. De functionele ruimteverdeler wordt een optisch hoogtepunt, een exclusieve sfeer verspreidt zich aan de balie van het restaurant, de conferentieruimte wordt het moderne boegbeeld van het bedrijf.

Verwerkte folies:
XP115 – Cypress White

Tafels en stoelen met een antiquarische touch bezwijken aan een magische folietovenarij na het werk en komen de volgende dag al groots uit! Patiënten en gasten gaan ongehinderd in en uit en zijn soms spontaan verbaasd als muren en vloeren ineens de moderniteit zijn ingestraald.

Duurzame tevredenheid over de hele linie

Wat zijn de voordelen van zelfklevende folie?

Bespaar zenuwen en geld in één keer! Onze zelfklevende folies zijn geschikt voor een breed scala aan bedrijfsruimten, van artsenpraktijken en kantoren tot hotels en restaurants.

​Kosteneffectief en winstgevend.

Geen ingewikkelde procedures.​​

Zonder verbouwing of wachttijden.
Snelle renovatie met een ruime keuze.

Hecht zich aan alle gladde oppervlakken.

Duurzaam en slijtvast.

Antibacterieel en schimmelwerend.
Vuilafstotend en gemakkelijk schoon te maken.

Dagelijks gebruik krijgt op het materiaal geen vat, het hecht goed en blijkt extreem duurzaam te zijn. Reguliere schoonmaakmiddelen volstaan bij de dagelijkse reiniging. Ziektekiemen gedijen niet op de antibacteriële oppervlakken, en zelfs hardnekkige vloeistoffen zoals koffie en cola kunnen geen kwaad.

Kortom, u krijgt een compleet pakket met een blijvend bevredigend effect dat u ook jaren later nog een goed gevoel geeft. En we zijn ook blij: omdat onze speciale folies op de golf van succes zitten, hebben we de resimdo Academy voor u geopend. Hier leren uw medewerkers de fijne kneepjes van dit vak onder de knie te krijgen! Daarna zijn ze klaar om nog veel meer kamers te renoveren, met eigen personeel, eventueel in eigen bedrijfspanden of als service ten behoeve van een klant.

Vlotte foliemeesters versus ijverige autodidacten

Professionals inhuren of personeel opleiden.

Een bezoek aan onze academie is zeker geen “must”, maar een inspirerend instrument voor iedereen die grote dingen in gedachten heeft. Als u, als spreekwoordelijke schoenmaker, liever bij uw leest blijft, komt het Resimdo-serviceteam met veel elan bij u thuis en gaat voor u aan de slag. Onze snelle foliemeesters weten precies hoe ze zo snel mogelijk het beste resultaat kunnen bereiken. Als autodidact kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze training om het vak van wrappen te leren en om de renovatie zelfstandig aan te pakken tegen een redelijke prijs. Drie manieren, één grote kans: hoe bereikt u uw doel?

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.