Nieuwe binnenhuisarchitectuur met een verschil

​Je opent de voordeur en het aangename gevoel komt naar binnen: “Eindelijk thuis”. Elke dag opnieuw kijk je er naar uit om thuis te komen, maar na verloop van tijd wordt de huiselijke gezelligheid eentonig in het dagelijks leven. Er is lange tijd niets veranderd aan de inrichting van het interieur, zelfs seizoensgebonden decoraties helpen niet meer. De klassieke houten meubels staan nog steeds op dezelfde plaats in de slaapkamer en maken de kamer donker. Vloeren en deuren passen niet echt bij de meubels, maar dat stoorde in het begin niet. Elke dag is er een ander detail merkbaar dat het totaalbeeld in de woonkamer beïnvloedt. Nu is het de hoogste tijd voor verandering: Breng een frisse wind in huis!

Creatieve binnenhuisarchitectuur met kleur en ideeën

Voorbeelden om het oude te herontwerpen met folie.
Tipps zur Raumgestaltung in der Küche mit Farbe und Akzente moderne Optik in Beton, Glanz Weiß und Schwarz - nachher
Tipps zur Raumgestaltung in der Küche mit Farbe und Akzente moderne Optik in Beton, Glanz Weiß und Schwarz - vorher

Verwerkte folies:
NS401 – Bright Concrete Beton
HS204 – Shiny White Gloss

​In de regel is de inrichting in de kamer zelf niet ongewenst. Integendeel, de indeling in de kasten sluit perfect aan bij de inhoud. De afmetingen van de meubels sluiten precies aan bij de beschikbare ruimte in de keuken. Nieuwe kleuren en ideeën voor een creatieve binnenhuisarchitectuur zijn de doorslaggevende punten: hoogglans in plaats van mat, licht in plaats van donker, kleur in plaats van klassiek, enzovoort. Op een gegeven moment heeft u gewoon een verandering van omgeving nodig om opnieuw van uw leefomgeving te kunnen genieten. En daarvoor hebben we enkele tips en trucs klaarliggen.
Farbliche Umgestaltung der Wände im Wohnzimmer und mit Details Raumgestaltung auf moderne Betonoptik anpassen - nachher
Farbliche Umgestaltung der Wände im Wohnzimmer und mit Details Raumgestaltung auf moderne Betonoptik anpassen - vorher

Verwerkte folies:
NS403 – Dark Concrete Beton

En wie gewoonweg wil meegaan met de trend, zal in de woonkamer een aantal accenten zetten. In dit voorbeeld krijgt de woonkamer een nieuw contrast op de muren tijdens de kleurverandering. Een accent in beton en kleine details in dezelfde kleur ronden het totaalplaatje van de interieurinrichting af. Bij nadere beschouwing worden de discrete veranderingen aan de glazen tafel, de houten meubels en de kabelgoot zichtbaar. Harmonisch en gelijkmatig, de folie realiseert een transformatie van toon naar toon. Het hoeft niet altijd een complete herinrichting te zijn, want gerichte highlights en kleurinnovaties voor kleine en grote ideeën creëren ook een nieuw gevoel van ruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden? Doe dan de juiste inspiratie op!

Robuuste folie voor binnenshuis biedt een ideale oplossing voor creatieve ideeën om het verlangen naar mooi wonen met modern design, trendy kleuren of ongewone structuren te realiseren. Het is niet moeilijk om het oude interieurontwerp creatief te vernieuwen, omdat de oppervlakken van een nieuwe coating met speciale folie worden voorzien. De speciale hightech folie kan afzonderlijke elementen zoals deuren, meubels, trappen of hele ruimtes zoals slaapkamers, woon- of badkamers opnieuw verpakken, omdat het zich aan elk glad oppervlak hecht. U krijgt een visuele upgrade en bespaart tijd, geld en verspilling tegelijkertijd.

Graag geven wij u tijdens het overleg ter plaatse of telefonisch tips over de inrichting van uw interieur. Maar ook online zijn er enkele voorbeelden voor het gebruik van de zelfklevende folie. Aan de hand van de fotogalerijen zie je stap voor stap de expiratie en de transformatie naar de nieuwe woonsfeer. Zo snel, eenvoudig en stressvrij kan de creatieve, moderne, mooie, harmonieuze renovatie gaan!

DIY: Doe-het-zelf Interieurinrichting

Actief worden en een handje helpen.
Doe het zelf, in plaats van het te laten doen. Word uw eigen binnenhuisarchitect en neem de inrichting in eigen hand. Met de eenvoudige bediening en snelle verwerkingstechniek bent u niet afhankelijk van een montage. Want wie iets interessant vindt, tijd en plezier heeft in het renoveren, zet de nieuwe woonideeën om in nieuwe woonomgeving. Stoom afblazen bij de gehele binnenhuisinrichting. Als goedkoop alternatief voor de montage door ons team ontvangt u onze zelfklevende folie direct via de webshop, samen met het benodigde gereedschap. Creatief, intensief en productief regelt u de eigen vier wanden van uw woning. Bekijk de onderstaande voorbeeldafbeeldingen om te zien wat we van onze Do it yourself-klanten hebben ontvangen voor een goede voor-en-na vergelijking.
Die Badezimmer Raumgestaltung selbst gemacht DIY makeover Fliesenaufkleber in schwarz silber Holzoptik  - nachher
Die Badezimmer Raumgestaltung selbst gemacht DIY makeover Fliesenaufkleber in schwarz silber Holzoptik  - vorher

Verwerkte folies:
W556 – Silver Castagno Cadduci

Raumgestaltung in der ganzen Küche für Fliesen, Arbeitsplatte, Fronten und glatte Flächen in Holz Weiß - nachher
Raumgestaltung in der ganzen Küche für Fliesen, Arbeitsplatte, Fronten und glatte Flächen in Holz Weiß - vorher

Verwerkte folies:
LM202 – Classic White Wood

Ideeëncollectie voor uw huis

Gebruik levendige ideeën en de kracht van kleur.

De wereld is kleurrijker dan gedacht, enkele honderden verschillende kleurgradaties kunnen het menselijk oog onderscheiden. Maar niet alleen het gezichtsvermogen neemt kleuren waar, maar ook de ziel: wie kent niet de weldadige werking van een stralende blauwe lucht of een diepgroen bos? Inrichtingsliefhebbers die precies de juiste kleuren en kleurcontrasten in hun eigen huis brengen, profiteren van het zintuiglijke effect van een wandeling in het bos of een zonnebad. Maar niet alleen groen en blauw bereiken ons onderbewustzijn en geven ons een aangenaam gevoel, ook vele andere kleuren hebben een effect op ons welzijn. Laten we samen een kijkje nemen in uw interieur en er het beste uit halen voor u!

Nieuwe kleurfrisheid voor de binnenhuisarchitectuur

Laten we eerst eens goed kijken naar de inrichting van de woonkamer: is de bovenkast al verouderd, is de salontafel nauwelijks jonger en valt het dressoir niet echt op door zijn moderne vormgeving? Het goede nieuws is: je hebt geen nieuw interieur nodig om meer kleurfreshness in je woonkamer te krijgen. U kunt ook verf, vernis en kwasten op het schap van de doe-het-zelfzaak laten liggen. Met onze tips voor ideeën voor interieurontwerp zullen uw meubels ook zonder nieuwe verflaag in een nieuwe glans schitteren! Omdat elk meubeloppervlak opnieuw kan worden ontworpen met de hoogwaardige kleeflaag die aan uw huidige kleurvoorkeuren voldoet. En omdat het menselijk oog zo gevoelig is, hebben we zachte kleurschakeringen in ons assortiment opgenomen, zoals Ruwe Banaan en Zonsopgang Geel in het gele assortiment. Zo wordt het saaie bruin van oude meubels een zonsopgang of een heldere winterse hemel: dit is bijna als een nieuw interieurontwerp en zal jarenlang bestand zijn tegen alle dagelijkse stress.

Voor kleurliefhebbers: zo is het leven leuk!

Het interieurontwerp kan niet los van de omgeving worden gezien, omdat de individuele objecten in deze context een kleurverfrissing verdienen. Zelfs vloertegels en vensterbanken worden ontworpen volgens de nieuwe ideeën. Het zet ook nieuwe accenten op gladde wanden en opent nieuwe mogelijkheden voor de vormgeving van wanden. Natuurlijk is het belangrijk om eerst een totaalconcept voor elke individuele ruimte te creëren om een evenwichtige uitstraling in het interieur te creëren. Het is het beste om voor elke kamer een beperkt, harmonisch kleurenpalet voor vloer, meubilair en wanden te creëren. Hier zijn een paar voorbeelden: De kleur groen heeft een regenererende en harmoniserende werking, blauw verzacht en draagt bij tot ontspanning. In combinatie met een verhelderend, reinigend wit zijn deze twee kleuren ideaal voor de inrichting van de slaapkamer. Violet behoort ook tot de tonen die onze ziel in balans brengen. Als het op een prominente plaats in de kamer verschijnt, heeft het een balancerend en kalmerend effect. Een verfrissend en rustgevend roze gaat er heel goed mee samen. Deze combinatie maakt zichzelf ideaal in bijvoorbeeld de keuken, of in een recreatieruimte met een ontspannende functie, zoals de wintertuin of leeszaal.

Ideeën voor de entree: Een vriendelijk welkom!

De eerste indruk telt vaak meer dan verwacht, vandaar dat het interieurontwerp sterk afhankelijk is van de kleurcompositie van de kast en de hal om de bezoeker te begroeten. Denk er bij het plannen van de kleuren aan dat een sterk rood een stimulerende en activerende werking heeft en dat oranje staat voor vreugde en lichtheid. Om mooie kleuraccenten te benadrukken, is het de moeite waard om de betreffende gebieden in glanzend zwart of antraciet in te lijsten. Wie de voorkeur geeft aan warmte en comfort in zijn interieur, gebruikt decors van een bedrieglijk echte houtfolie die zelfs koude oppervlakken in huiselijke ruimte-elementen verandert. Natuurlijk werkt dit effect ook andersom: visueel veranderen donkere houten oppervlakken in helder glanzend marmer om de moderne en stijlvolle steenfolie perfect te transporteren naar uw leefruimte!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.