Doe-het-zelf badkamerdesign

Badkamerdesign wordt nog steeds beschouwd als een onontgonnen terrein voor doe-het-zelvers – volkomen onterecht. Want als het materiaal “folie” wordt genoemd, dan is geen enkel deel van het huis beter geschikt dan de badkamer om met eigen handen een geheel nieuwe look te creëren. Zo zijn de renovatiewerkzaamheden strikt geconcentreerd op het oppervlak, de oude tegels en het keramiek van de badkamer kunnen blijven waar ze zich bevinden. Wat radicaal verandert, is de sfeer van de kamer: ze wordt zonnig en vriendelijk, ouderwets, verandert in supertrendy en ongewenste kleuren veranderen voor altijd. Ze verdwijnen onder op maat gemaakte stukjes interieurfolie, klaar voor uw persoonlijke badkamerontwerp. De spot staat nu op de door u gewenste kleuren, modern en individueel. Uw lang gekoesterde dromen en ideeën worden werkelijkheid, zonder grote verbouwing.

 

Badgestaltung selber machen und neue Ideen für Fliesen und Möbel umsetzen - nachher
Badgestaltung selber machen und neue Ideen für Fliesen und Möbel umsetzen - vorher

Uit de uniforme kleur wit met signaalrode accenten creëert de klant zelf een moderne badkamer met een bruingrijze folie in beton op de tegels en een rustieke houtnerf in eikenhout. Het voorbeeld van dichtbij toont de geslaagde combinatie van beton, hout en wit..

Badgestaltung selber machen und neue Ideen für Fliesen und Möbel umsetzen - drei Dekore im Vergleich

Verwerkte folies:
NS402 – Middle Concrete Beton
PZ806 – Light Brush Oak

Ideeën voor badkamerontwerp

Eigenaar en huurder – Stroop uw mouwen op en begin!

Tot slot hebben ook huurders het geluk dat ze de badkamerinrichting in eigen hand kunnen nemen. Dit type coating is niet alleen mooi, maar ook omkeerbaar. Uw verhuurder zal waarschijnlijk blij met u zijn dat deze ingreep zo’n prachtig succes is! De voorheen bruine tegels uit de jaren ’80 worden gepresenteerd in elegant zilver met een metaalglinsterend oppervlak, zoals uit de nieuwste badkamercatalogus. Passend bij de vers getransformeerde tegels, gedijen de deur en het kozijn prima in het wit en creëren zo een aangename harmonie.

Komplette Badgestaltung in passender Farbe für Fliesen Silber Metalloptik und Türe in Weiß - nachher
Komplette Badgestaltung in passender Farbe für Fliesen Silber Metalloptik und Türe in Weiß - vorher

Verwerkte folies:
CP101 – Sparkling Coconut Matt
Metaallook in zilver

De foto’s van onze klanten zeggen meer dan 1000 woorden en geven tegelijkertijd tips voor moderne suggesties en creatieve ideeën! Graag presenteren wij u deze succesvolle voorbeelden op het gebied van tegelwerk en eenvoudige badkamerideeën, die vaak als inspirerende modellen dienden. Waarschijnlijk heb je echter al je eigen ideeën in gedachten die je graag zou willen implementeren. Het enige wat je nodig hebt is een duwtje in de rug om de zaken op gang te brengen.

Tipps und Ideen für Badgestaltung Beispiel Gäste WC mit Fliesenaufkleber neuer Armatur und Spiegel - nachher
Tipps und Ideen für Badgestaltung Beispiel Gäste WC mit Fliesenaufkleber neuer Armatur und Spiegel - vorher

Verwerkte folies:
DWP33 – Dark Pearl Wood
AR660 – Silver Weave Squares

Let op: Ambitieuze badkamerontwerpers aan het werk!

Vooral het decoreren van tegels is heel eenvoudig, je hebt geen lange training nodig. Integendeel: met de eenvoudigste uitrusting en een groot deel motivatie bent u perfect uitgerust om uw eigen badkamer te ontwerpen en bent u dus uw eigen badkamerontwerper! Misschien wil je graag een paar tips lezen voordat je begint of een van onze video’s bekijken om echt elke truc te kennen. Voor de nieuwe tegellook wordt ons eigen montageteam zelden gebruikt, omdat dit kinderspel is. De op maat gesneden tegelfolie maakt het gebruik van de afzonderlijke tegelstickers absoluut eenvoudig.

Kreative Badgestaltung durch Fliesenaufkleber Beispiel Gäste WC Bodenfliesen in Marmor schwarz 1
Kreative Badgestaltung durch Fliesenaufkleber Beispiel Gäste WC Bodenfliesen in Marmor schwarz 1
Kreative Badgestaltung durch Fliesenaufkleber Beispiel Gäste WC Bodenfliesen in Marmor schwarz 2

Als er echter ook keramiek in de badkamer moet worden opgenomen tijdens het renovatieproces, ziet het er een beetje anders uit. Dan is het echt zinvol om ervaren experts te raadplegen voor advies over hoe een renovatie van een badkamer, inclusief een wastafel met alle rondingen, mooi met interieurfolie beplakt kan worden. Maar ook dit werk kan gunstig worden gerealiseerd door een mix van doe-het-zelf en specialist.

Badgestaltung für moderne Waschtische in Holzoptik Bilder und Beispiele für Ideen - nachher
Badgestaltung für moderne Waschtische in Holzoptik Bilder und Beispiele für Ideen - vorher

Verwerkte folie:
PZ901 – Light Wild Oak

Badkamerdesign stopt niet bij keramiek.

Ja, je hebt goed gelezen: de moderne manier van badkamerdesign stopt niet bij gecompliceerde zones en natte ruimtes, want onze interieurfolies zijn goed voorbereid op alle gevallen. Nattigheid is absoluut geen probleem, net als hete stoom en contact met in de handel verkrijgbare reinigingsmiddelen. U krijgt gemakkelijk te onderhouden, antibacteriële oppervlakken die u kunt gebruiken en reinigen zoals u dat wilt, net zoals u gewend bent. Creatieve badkamerdesigners zijn ook vrij om vloertegels te transformeren, succesvolle voorbeelden zijn er in overvloed. Krijg nog meer ideeën voor badkamerdesign op onze pagina’s, u zult versteld staan van wat er mogelijk is! Binnenkort zal de magische metamorfose ook in uw kamers voelbaar zijn en is het ruimteontwerp begonnen.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.