Badkamer – meubeldesign

Meubilair in de badkamer – goed doordacht en tot in detail gepland. De badkamer is vaak praktisch ingericht zodat er voldoende ruimte is voor het dagelijks gebruik en het opbergen van handdoeken en sanitaire producten. Als het echter tijd is voor een verandering in de badkamer blijkt een nauwkeurige planning een probleem. Gewoon verbouwen is vaak niet mogelijk. Het grote badkamermeubel met dubbele wasbak is stevig verankerd in de muur en al het meubilair heeft allemaal passende afmetingen. Wat nu? Gebruik zelfklevende folie voor de badkamermeubels en accessoires! Alle gladde oppervlakken bieden een ideale basis voor de folie. Hierdoor biedt de robuuste zelfklevende folie voor de badkamer een praktische oplossing voor een nieuw badkamer design, tevens voldoet de folie aan alle belangrijke criteria voor duurzaamheid.

Wastafel

Betondesign.

Badsanierung mit wasserfester Folie und Armatur in Beton hellgrau preiswert verändern - nachher
Badsanierung mit wasserfester Folie und Armatur in Beton hellgrau preiswert verändern - vorher

Verwerkte folies:
NS401 – Bright Concrete Beton

Het marmer viel niet meer in de smaak. De gehele wastafel vervangen is niet de moeite waard, de wastafel ziet er immers nog perfect uit. Een robuuste zelfklevende folie voor de badkamer was de eenvoudige oplossing en uiterst praktisch in uitvoering: oude oppervlak beplakken en klaar! Geen trage verbouwingen, geen lawaai en geen vuil. Na een dag is het nieuwe ontwerp toegepast.

Wasbak

Lederdesign.

Doppelwaschbecken auf der Ablagefläche mit Folie als Beschichtung sanieren - vorher
Doppelwaschbecken auf der Ablagefläche mit Folie als Beschichtung sanieren - nachher

Eens iets anders dan de klassieke, witte wastafel. Met de zelfklevende folie is ook een lederdesign afwerking mogelijk. Deze folie heeft voelbare structuren en deze zorgen ook voor een antislip effect. Het oppervlak van de folie is waterbestendig, gemakkelijk te reinigen en duurzaam.

Laten beplakken

Badkamer design door de professional.

Bij het beplakken met folie speelt vooral een goede reiniging een grote rol. Het vormt de basis voor een goede en duurzame hechting. Mocht er toch bezorgdheid zijn over de hechting kan er een extra sterk hechtproduct gebruikt worden bij de randen, zodat deze extra bestand zijn tegen slijtage en vocht.

Als het oppervlak aparte vormen heeft is het aan te raden het werk door een professional uit te laten voeren. Het niet professioneel beplakken van deze oppervlakken zal leiden tot het terugtrekken van de folie. Dit betekend dat de randen of uitsparingen los zullen raken. Bij buitensporige vervorming van de folie tijdens het aanbrengen, zal de folie na enige tijd terug kruipen.

Mooie oppervlakken

Badkamerdesign, maar dan anders.

Vaak wordt gedacht dat droombadkamers niet gemakkelijk te realiseren zijn. Uw oude badkamer met een kleurenschema van bruin, donkergroen of pastelkleuren, lijkt onmogelijk te renoveren. Toch is niets minder waar. Voor een visueel nieuw design komt onze hoogwaardige zelfklevende folie perfect van pas. De folie kan over uw oude tegels aangebracht worden en omdat de folie zeer robuust is, zullen de oude tegels geheel verdwijnen. Uw badkamer zal er als nieuw uitzien.

Badkamerdesign: verfraaiing van wastafels

Dit type vormgeving van de badkamer is geweldig en gemakkelijk, innovatieve hightech folies maken het mogelijk. Foliefabrikant Hanwha werkt al sinds de jaren ’80 aan het perfectioneren van zijn producten, en het resultaat mag er wezen! De folie is ook geschikt voor natte gebieden zoals de gootsteen, wastafels en baden. De folie heeft een antibacteriële werking, gemakkelijk te reinigen en vrij van schadelijke stoffen.

Dus wat houdt u nog tegen om binnen een handomdraai een geheel nieuw design aan uw oude wastafel te geven of de gehele badkamer? Het leukste van de folie is dat het verschillende designs biedt, wie heeft er nou een wastafel van hout, steen of leer? De badkamerfolies imiteren deze materialen zelfs met voelbare structuren. Nog een pluspunt is dat u de gehele badkamer af kan stemmen, zo kunt u voor uw wastafel en bad hetzelfde design gebruiken en wordt het een harmonieus geheel!

Geen meubilair vervangen, wel vernieuwen

Passen de oude meubels niet meer bij de rest van de onlangs gerenoveerde badkamer? Dat is geen probleem, door gebruik van zelfklevende folie transformeert u gemakkelijk de oude meubels. Als u voorzien bent van een toilet, wastafel en bad in hetzelfde design is het mooi om een passend contrast te maken. Naast het beplakken van uw tegels kan u de kasten in bijvoorbeeld wit of een vrolijke kleur beplakken. Een steen of betondesign kan goed gecombineerd worden met zwarte of grijze meubels. Opzoek naar iets aparts? Kies voor leeroppervlakken. Of kies voor wat glamour in de badkamer met glans en glitters. De opties zijn eindeloos, haal het meeste uit uw badkamer!

Wilt u graag zelf aan het werk? Met op maat gesneden tegelfolie ontwijkt u een grote verbouwing maar zien de tegels er weer uit als nieuw.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.