Badkamertegels beplakken

Een andere kleur tegels in de badkamer? Nee bedankt, die moeite bespaar ik mezelf liever. Maar dat is helemaal niet nodig! Met op maat gemaakte tegelfolie kan u niet alleen een nieuwe kleur kiezen, maar kan u ook volledig nieuwe mogelijkheden ontdekken. Materiële structuren, moderne afwerkingen en trendy kleuren omvatten het assortiment dat bestaat uit robuuste en duurzame folie voor de badkamer. De tegelgrootte maakt niet uit, omdat deze precies op maat gemaakt kan worden voor uw tegels. De tegelfolie kan bovendien na jaren weer zonder sporen verwijderd worden, of vervangen door weer een geheel nieuw design. De ideale oplossing om tijdrovende bouwwerkzaamheden te omzeilen en nieuwe ideeën snel toe te passen.

Verwerkte folies:
W556 – Silver Castagno Cadduci

Eenvoudig en snel: kies het decor dat u wilt, bestel de tegels op maat gesneden, bedek de tegels en de nieuwe badkamer is klaar. U kunt kiezen tussen professionele installatie of een doe-het-zelf project. Het beplakken van tegels is een van de meest populaire projecten in de doe-het-zelfsector! De gastenbadkamer op bovenstaande foto’s is door de klant op basis van de video-instructies zelf geplakt en dit was de start van een reeks projecten in zijn huis. Wees moedig en test het met een foliemonster.

Houtdesign

Tegels beplakken met folie.

Verwerkte folies:
W671 – Rustic Indoor Plank

Een houtdesign op tegels is een absolute trend, of het nu enkele individuele tegels zijn als accentuering of de volledige muur. Het toepassen van een compleet nieuw design is de focus. Echte houten tegels voldoen niet aan de eisen voor het gebruik in de badkamer. Het oppervlak van de tegelfolie is echter voorzien van een speciale coating ter bescherming tegen water, stoom en warmte.

Badkamertegels in een nieuw jasje

Accenten in de badkamer.

Verwendete Folie:
APZ25 – Strong Golden Fabric

Als alternatief voor de sierrand geven deze banen een frisse look aan de badkamer. In plaats van één baan rondom de badkamer op dezelfde hoogte geven deze verticale banen een uniek accent. Het ontwerp kan natuurlijk vrij gekozen worden: met gelijkmatige tussenpozen, twee verschillende breedtes of een combinatie van verschillende kleuren. De meer dan 25 jaar oude badkamer op de foto’s krijgt een nieuw leven met een gouden jasje.

Door de eenvoudige toepassing kunnen de tegels ook gemakkelijk zelf geplakt worden. In de online shop selecteert u de folie, voert u de afmetingen in en ontvangt u de gesneden tegels in elk gewenst formaat!

Vloertegels

Niet alleen geschikt voor wanden.

Met deze hoogwaardige folie tovert u niet alleen een nieuw design op de wand in de badkamer, maar kan het door zijn hoge bestendigheid ook op de vloer aangebracht worden. De losse tegels kleven perfect aan de vloer. De rustieke vintage look in de keuken wordt dagelijks op de proef gesteld: schoenen, vuil, stofzuigen, dweilen.

Verwerkte folies:
LM202 – Classic White Wood

Bestel altijd een aantal extra tegels om eventuele beschadigingen te kunnen repareren. Laat uw ideeën de vrije loop en realiseer nieuwe tegels in elke ruimte.

Passend

Grootte speelt geen rol.

Een standaard tegelmaat bestaat niet, maar dat is geen probleem. Wij produceren de tegelfolie precies op maat voor u met een snijmachine, als de tegels dan geplaatst worden is er geen extra wachttijd voor het meten of snijden. Zo kan het nieuwe badkamerdesign snel toegepast worden. De stappen voor het realiseren van het nieuwe design zijn ontvetten en beplakken, hierdoor is het werk binnen een mum van tijd klaar, zonder grote verbouwing, vuil of lawaai. Direct na de werkzaamheden kan de badkamer weer gebruikt worden.

Moderne tegels

Folie in plaats van schilderen.

In tegenstelling tot conventionele methoden zoals schilderen of het plaatsen van nieuwe tegels over de huidige tegels, bespaart folie u een hoop tijd. Na het plakken van de tegels zijn geen extra reinigingswerkzaamheden meer nodig en droogtijden zijn volledig geëlimineerd. Bovendien kan het ook na enkele jaren weer verwijderd worden. Dit betekent dat de oorspronkelijke staat op elk moment hersteld kan worden.

Terug naar oorspronkelijke staat

Gemakkelijk weer te verwijderen.

Als de tegelfolie niet meer naar wens is, kan de professional de folie er probleemloos weer afhalen. Natuurlijk kunt u ook zelf de folie verwijderen. Maak met uw vinger een hoek los en trek de folie van de tegel. Een tip: verwarm de folie met een föhn voordat u de folie eraf haalt, dit vermindert het achterblijven van lijmresten. Te koude folie kan moeilijk te verwijderen zijn en veel lijmresten achterlaten, te veel warmte maakt het kleefmiddel zacht en kan een grote hoeveelheid lijm achterlaten. De juiste balans vinden maakt het werk makkelijker.

DIY

Zelf tegels beplakken.

Effectief

Het visueel verbouwen van een badkamer kan binnen enkele uren gedaan zijn, zonder hamer, beitel, tegellijm, primer, verf of tape. Met deze tools bereik je uiteindelijk hetzelfde doel, maar er is een kosteneffectieve andere mogelijkheid. Een perfecte oplossing voor slimme home improvement en DIY projecten: zelfklevende tegelfolie! Tegels van hoge kwaliteit folie die niet alleen een visuele impact hebben maar ook voelbare structuren hebben. Onze waterbestendige folies zijn zelfs geschikt voor gebruik in de douche en op echt stenen tegels, de folie zal voor vele jaren betrouwbaar op zijn plek blijven.

Een mooie badkamer in een mum van tijd

Wie al eens naar ons assortiment van zelfklevende folie gekeken heeft zal vast opgemerkt hebben dat de fantasie al snel de vrije loopt neemt: al die mogelijkheden met zoveel kleuren, patronen en texturen – zonder professionele hulp of langdurige werkzaamheden. Belangrijk: wij leveren alleen hoge kwaliteit foliemateriaal, met sterke oppervlakken, vlekbestendig, vrij van vervuiling en antibacterieel. Van deze oppervlakken zal u een lange tijd kunnen genieten en ze zullen u inspireren de folie op meer plekken in uw huis toe te passen.

Voorbereiding van de ondergrond

Een grondig schoongemaakte ondergrond is de basis voor een hoge kleefkracht. Voordat de tegels over het oppervlak geplakt worden, is het van belang dat al het vet en ander vuil grondig verwijdert wordt. Onze speciale oppervlaktereiniger maakt dit werk gemakkelijker. Dit is ook een perfect moment om oude siliconenvoegen te verwijderen en na het plaatsen van de folie opnieuw aan te brengen.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.