Innovatieve keukenrenovatie

Tijden veranderen! De mate waarin stijl en uiterlijk met de jaren veranderen laten zich verrassend goed aftekenen op oudere keukens en badkamers. Wat vroeger absoluut een trend was lijkt nu muf, saai of te opzichtig. Maar vaak is het zonde om de uitstekende keuken of badkamer volledig te vervangen wanneer deze nog netjes is en uitstekend functioneert. Dus waarom niet renoveren over hetgeen wat al bestaat en wat qua constructie nog hartstikke goed is. Folie is het toverwoord en biedt u vele mogelijkheden om de bestaande situatie eenvoudig aan te passen!

De voordelen

Gunstig, snel en zonder verbouwingen.

De robuuste folie van Resimdo biedt een ideale oplossing voor de keuken-renovatie en is totaal niet te vergelijken met de reeds bestaande renovatiefolie uit de bouwmarkt. Onze speciaal ontwikkelde high-performance folie, heeft de volgende bijzondere kenmerken: kras- en slijtvast, gemakkelijk te reinigen, hittebestendig en waterafstotend. Daarmee is folie bestand tegen alle normale situaties uit het dagelijkse leven en geheel voorbereid en geschikt voor de uiteenlopende toepassingen in de keuken. Zonder verbouwing, vuil of lawaai, passen we de kleur of stijl van uw keuken snel en eenvoudig aan en is deze direct na aanbreng weer volledig te gebruiken.

Verwerkte folies:
S140 – Pure Black

Stel accenten in

Minder is meer.

Verwerkte folies:
S140 – Pure Black
PZ806 – Paleas

Geldbesparend

Folie plakken inplaats van een nieuwe keuken aanschaffen.

De onderstaande fotogalerijen geven een beeld van de verschillende mogelijkheden van de keukenrenovatie met folie. Totaalrenovatie is het sleutelwoord. Keukenkastjes, aanrechtbladen, vensterbanken en tegels worden volledig voorzien van zelfklevende folie. Zoals je op de foto’s kunt zien hebben de oorspronkelijke keukenkastjes een lichtgrijze houtnerf, de tegels een beige crème kleur en het werkblad een klassieke granietkleur. Na het aanbrengen van de keukenfolie zijn alle kleuren in harmonie. De frontjes in hoogglans wit en het aanrechtblad, tegels en vensterbanken in een antraciet folie.

De verschillende werkzaamheden zijn te zien in de toegevoegde albums hieronder. Ze tonen de verschillende stappen van verwerking met folie. Van enige verbouwwerkzaamheden is niets te zien, integendeel, al het werk is in een dag afgerond en de keuken is weer volledig beschikbaar. De fronten in de kleur wit (mat) bieden een fraaie tegenstelling tot de antraciet gekleurde vloer en het werkblad. De finishing touch van de renovatie is de vensterbank in dezelfde kleur.

Verwerkte folies:
S211 – Washed Black
S179 – Cotton

Welke keuken ideeën er voor uw renovatie mogelijk zijn wijzen de verschillende pagina’s. Naast het renoveren van de keukenfronten, zijn er ook vele mogelijkheden voor de tegels, wanden, vloer, en werkbladen- voor alle ondergronden is er de perfecte folie oplossing. Laat u inspireren!

Keuken zelf beplakken

DO IT YOURSELF: zelf uw keuken wrappen.

Plan en ontwerp naar eigen inzicht uw nieuwe frontjes of complete keuken. En transformeer uzelf naar die perfecte klusjeman. Bent u handig? Dan plakt u relatief eenvoudig zelf uw keukenfrontjes of volledige keuken.

De voordelen zijn niet van de lucht. Uw keuken zelf verfraaien is niet alleen gunstig, maar past in iedere situatie en is altijd volledig naar uw smaak afgestemd. Of het gaat om en bestaande of aangepaste situatie, onze keukenfolies zijn altijd toepasbaar. Altijd te verwerken op nagenoeg iedere ondergrond. 

Ontdek de wereld van onze zelfklevende keukenfolies in onze webshop.

Slim ontworpen

Nieuw design in uw keuken.

De moderne keuken nodigt u uit om de heerlijkste gerechten te gaan koken, koken en genieten, de beste combinatie! Maar natuurlijk is het belangrijk dat de oppervlakken alle werkzaamheden in de keuken kunnen weerstaan. Daarom bieden wij een speciale high-performance-folie, deze is hittebestendig, waterbestendig en bestand tegen krassen. Deze eigenschappen maken onze folie perfect voor gebruik in de keuken, tevens is de folie geschikt voor uw tegelvloer! Geef uw keuken een nieuw design, met een creatieve en persoonlijke touch.

Nieuwe glans op oude Kastfronten

De fronten vormen een soort van visitekaartje van een keuken, deze worden als eerste gezien: degenen die een keukenrenovatie starten, kunnen hier een bijzonder opvallende verandering verwachten. Onder een folie in de gewenste kleur verdwijnt uw oude keuken. Het resultaat is een moderne en elegante keuken in mat, glanzend of glitterend. Een groot pluspunt is de ondoorzichtige kwaliteit van onze hightech folie, waaronder zelfs helder rood gewoon verdwijnt.  

Aanrecht als nieuw

Nieuwe werkbladen voor de keuken zijn duur, tevens komt het gepaard met vuil en een hoop werk. Maar het kan ook schoon en voor een redelijke prijs, want eigenlijk is deze zwaar belaste zone vrij gemakkelijk te renoveren met onze zeer duurzame zelfklevende keuken folie! Of u nu een versleten werkblad wilt vernieuwen of een geheel nieuwe keuken wilt ontwerpen, alles is geheel aan te passen naar uw smaak, kleuren, designs en patronen. Wat dacht u van een nieuw werkblad in rustieke houtnerf look met voelbare structuren? Of wilt u liever een oppervlak in stijlvolle graniet-look? Of alles in één kleur, allemaal afhankelijk van hoe u uw persoonlijke droomkeuken in gedachte heeft.

Als nieuw betegeld: wandtegels met folie

De tegelwand boven het werkoppervlak voegt de gehele samenstelling van de keuken samen. Ofwel houdt hij zich discreet op de achtergrond of vormt een eigen visueel hoogtepunt – echter: In het ideale geval, past het qua stijl naadloos bij de rest van de keuken. Kies voor een gewenste algehele indruk, bijvoorbeeld, een witte folie te verlichting van een donkere keuken, een glanzende rood oppervlak voor een sprankelende stijl of een elegante lederlook als weelderige blikvanger.

Vloertegels: we letten op elk detail

Is de keukenvloer ook toe aan vernieuwing? De oude tegels getransformeerd naar een frisse nieuwe look passend bij de rest van uw meubilair. Ze hoeven alleen maar een nieuw en slijtvast oppervlak. Wij leveren u tegelfolie op maat gemaakt volgens uw specificaties, zodat u meteen kunt beginnen: plakken en vernieuwen. U kunt ook kiezen voor een volledige bekleding van de vloer, bijvoorbeeld een naadloos leisteen effect of een marmer design met bedrieglijk echte structuur. Tot slot, een nogal ongebruikelijk idee: onderstreep het rustieke karakter van uw keuken met een bakstenen vloer in warm rood! Dit geeft de keuken een gezellige warmte, een vriendelijk welkom.

De voor en na foto’s in de galerij tonen u de vele mogelijkheden met onze folie. Neem uw droomkeuken in gedachten en ontdek de mogelijkheden!

U heeft volledige controle over de kosten door middel van een transparante prijsopbouw, zo bieden wij inzicht in de kosten voor het renoveren met folie. Middels de aanvraag van een offerte kunnen wij u een schatting geven van de verwachte kosten.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.