Creatieve keukenideeën

De keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om te wonen en leven, een keuken met eethoek, open keuken of met doorgeefluik. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​keuken te integreren in het dagelijks leven. De keuken brengt functionaliteit en gemeenschap samen. Hierdoor is een gevoel van welzijn belangrijk in de keuken. Heldere kleuren of een harmonieus kleurenspel wordt omgezet naar vreugde in de mens. Hier vindt u een aantal creatieve keukenideeën voor elk huis.

Keukenideeën

Robuust, gemakkelijk schoon te maken en krasbestendig.

Folie is niet meer wat het ooit was, tegenwoordig is de folie robuust, krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken, met voelbare structuren en snel te implementeren. Speciale houtsoorten zoals walnoot of mahonie, steenfolie die eruit ziet als marmer of baksteen, metalen structuren in geborsteld aluminium of metallic effect en vele andere ontwerpen zijn vandaag beschikbaar zijn nu beschikbaar als zelfklevende folie. Tevens is de folie bestand tegen het dagelijks gebruik van de oppervlakken. Dit biedt vele nieuwe mogelijkheden voor een modern design of creatieve keukenideeën.

In de galerij kunt u verschillende keukenideeën zien met voor en na foto’s.

Ideeën collectie

Wat is er mogelijk.

Goede ideeën voor de keuken ontstaan vaak niet zomaar, toch blijven details vaak op de achtergrond. Alleen wanneer grote delen van de keukenkasten of keukentegels een modern design hebben, vallen de kleinere details pas op. Vooral deze accenten completeren het geheel, en creëren een harmonieuze omgeving.

Koelkast

Verwerkte folies:
HS204 – Shiny White Gloss

Niet in iedere keuken heeft de koelkast een passende lambrisering. De klassieke metaal kleur past niet bij iedereen, en de witte plastic behuizing is niet een van de populairste ‘looks’. De kleurkeuze bij de aankoop van een koelkast is over het algemeen zeer beperkt. Een gewenste kleur zoals roze of oranje kan niet gemakkelijk geïmplementeerd worden. Met de zelfklevende folie kan uw koelkast geheel naar uw wensen aangepast worden, er is een grote keuze uit verschillende kleuren in mat of glanzend, met voelbare structuren of patronen. De koelkastfolie is ook beschikbaar voor de doe-het-zelver.

Keukentafel

Verwerkte folies:
NS401 – Bright Concrete Beton
S140 – Rough Dark Black

Zelfs tafelbladen laten zich met de robuuste tafelfolie in een nieuw jasje steken. Hiernaast ziet u een voorbeeld van de transformatie van een donkerbruine houten tafel naar een lichte houtnerf. Door de op papier gebaseerde productie voelt het oppervlak van de folie van Tecosmart zeer realistisch en tegelijk is deze robuust en onderhoudsvriendelijk.

DIY: zelf plakken

Liefde voor detail.

Verwerkte folies:
S115 – Limewashed White
PZ806 – Light Brush Oak

Vaak zijn het de details die voor nieuwe hoogtepunten zorgen. Onze kneedbare en duurzame high-performance folie kan worden gebruikt voor bijna elke gelegenheid. Gebruiksgemak en duidelijke instructies geven u de mogelijkheid kleine en grote keukenideeën te implementeren. Beslis zelf: vakkundige plaatsing door een professional van het installatie team of koop in onze online shop de gewenste folie en doe het zelf.

Nieuwe inspiratie

Nu wordt het leuk.

Heeft u het zogenaamde keukenfenomeen gezien? Een verrassend groot aantal mensen lijken een soort magnetisme richting de keuken te hebben. Waarom zouden er anders zoveel vergaderingen en besprekingen in deze ruimte plaatsvinden, zelfs als er niet genoeg zitplaatsen beschikbaar zijn? Deze functies bieden reden genoeg om een zo aangenaam mogelijk keukenontwerp te implementeren, want het is dus eindelijk een belangrijke leefruimte met speciale functies! Nu ontbreekt het alleen nog aan keukenideeën.

Ideeën zonder coatings of verf - veel creatieve mogelijkheden

Hoe kan ik mijn keuken efficiënt renoveren, zonder de kasten uit elkaar te halen of de tegels van de muren en vloeren te breken? De meeste snelle en goedkope keukenrenovaties zijn gebaseerd op het gebruik van kleuren. De ruimte ziet er al heel anders uit met een nieuwe laag vernis op de kasten of opnieuw schilderen van de muren. Is er echt geen betere manier zonder sterke geuren, zonder oplosmiddelen en zelfs zonder de kans op uitlopers en lange droogtijden?

We hebben een interessant voorstel voor u – een keukenidee dat gegarandeerd in de smaakt zal vallen. Vervang de druipende verf eenvoudig door zelfklevende folie, die eveneens prachtige kleurveranderingen kan bieden. De moderne hightech keukenfolie is in de praktijk zeer duurzaam en blijkt een echte eyecatcher. Voelbare structuren op het oppervlak en stijlvolle kleuren garanderen een opvallende en luxe uitstralende verandering.

Keukenideeën omzetten in realiteit

Wie wil er nu niet een keuken met fijn notenhout of geborstelde aluminium oppervlakken? Een marmeren aanrecht kan tevens heel mooi zijn. Evenals een rustieke bakstenen muur in combinatie met prachtige donkereiken kasten. Smaken zijn zeer verschillend – maar zo ook de zelfklevende folie! Bijna alle materialen die gebruikt worden voor decoratieve doeleinden kunnen optisch nagebootst worden, zelfs leer en metalen lijken bedrieglijk echt.

Voordat de folie geplaatst wordt zal er eerst een ontwerp gemaakt worden. Nadat het hardwerkende service team aan het werk is geweest is uw nieuwe keuken realiteit geworden. De mooiste keukenideeën in de praktijk in een mum van tijd zonder vervanging van het meubilair, uitruimen van alle kasten is niet nodig. De tegels, op de vloer of de wanden, kunnen ook vernieuwd worden met de zelfklevende folie, zelfs met veel voetverkeer zal het er na jaren nog steeds perfect uitzien. In de folie webshop kan de enthousiaste doe-het-zelver de folie op maat gesneden bestellen.

Inspiratie voor de keuken

Een Lichte keuken is de nieuwe trend. Met de zelfklevende folie is het veel makkelijker om lichte kleuren over donkere oppervlakken te zetten. Integendeel tot vernis of verf dekt de folie altijd, ongeacht of je fel rood of donkerbruin wilt bedekken. Helder wit in combinatie met een antraciet aanrecht ziet er bijzonder goed uit en geeft uw keuken een moderne en elegante kleurencombinatie.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.