Keukentegels

Zelfklevende folie biedt niet alleen een nieuw ontwerp voor meubels, het geeft ook de mogelijkheid de wandtegels in de keuken te voorzien van een nieuwe kleur. Perfecte pasvorm, we kunnen een nieuw ontwerp op elke tegelgrootte aanbrengen, en dit zonder grondige verbouwing of renovatie. We produceren zelfklevende tegels die zich uitstrekken tot de verbindingsrand. In een handomdraai wordt er een volledig nieuw oppervlak gecreëerd op uw keukentegel. De zelfklevende tegels zijn onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en hittebestendig!

Keukentegels

Zelfklevende tegels in de keuken.

Twee voorbeelden illustreren het nut van de zelfklevende tegels in de keuken. Ten eerste, de robuuste folie hecht goed aan de wandtegels en kan in passende stijl gebracht worden met uw vloertegels. Ten tweede, de zelfklevende tegels beperken het dagelijks gebruik niet.

Verwerkte folie:
LM202 – Classic White Wood

Zoals te zien in de galerij, de witte wandtegels achter het fornuis zijn versierd met zilverkleurige zelfklevende tegels met een zwart patroon. Op de detailfoto’s is te zien dat de zelfklevende tegel perfect past. De witte tegel is volledig bedekt, dit zorgt er voor dat het niet te zien is dat er een zelfklevende tegel gebruikt is. Zelfs de lichte kromming in de tegel bij de voegen kan perfect bedekt worden met de folie.

De foto’s hier laten het gebruik van zelfklevende tegels op de keukenvloer zien. Hier is een transformatie van witte tegels naar een modern houten effect te zien. Door zijn robuuste kenmerken, is het gebruik van de tegels ook op de vloertegels mogelijk. De robuuste folie bedekt gemakkelijk geringe schade aan het te beplakken oppervlak, zonder daar nog iets van te zien. De zelfklevende tegel beperkt u niet in de normale reiniging, zoals vegen of stofzuigen.

Verwerkte folie:
DW802 – Grey Vintage Wood

Tegels beplakken

Keukentegels op de muur.

Verwerkte folie:
NS403 – Dark Concrete Beton

Doe het zelf

DIY: tegelfolie plakken.

Wilt u een nieuw ontwerp zelf toepassen op de keukentegels? Geen probleem! In onze online shop kunt u de robuuste tegelfolie voor de keukenzelf gebruiksklaar bestellen. Meet allereerst uw tegels in de keuken, let op dat u een passende tegelfolie kiest die de blanco tegel geheel vult. De prijs van de zelfklevende tegels zal onmiddellijk berekend worden, zodat u snel en eenvoudig de prijzen kunt vergelijken of direct kunt bestellen. Gedetailleerde video-instructies over verschillende onderwerpen, vindt u ook in de folie webwinkel.

Mozaïektegels

Mozaïek – gekleurd en driedimensionaal

Om een mozaïek te realiseren, kan dit omvangrijke bouwwerken tot gevolg hebben. Het mozaïek betreft kleine tegels en daardoor is dit vaak een tijdrovende klus. Dit schrikt meestal af en het resultaat is ook niet altijd naar wens. Een alternatief zijn de zelfklevende mozaïektegels. Er zijn verschillende kleuren en vormen beschikbaar als zelfklevend mozaïek. Een glanzend en driedimensionaal oppervlak vervolmaakt de look van de zelfklevende tegel. Op basis van de foto ‘ s tonen we een deel van de vorm en kleur variaties.

In principe functioneren de zelfklevende mozaïektegels het zelfde als de hechtfolie en hechten zich aan elk glad oppervlak, kleine inkepingen zoals voegen zijn ook prima te bedekken. Dit betekent dat er geen constructieve voorbereidende werkzaamheden nodig zijn voor het plakken. Tegelijkertijd hebben de mozaïektegels dezelfde voordelen als onze meubelfolies: eenvoudig te reinigen, waterdicht, robuust en omkeerbaar. In de galerij kan u voorbeelden zien van toepassingsmogelijkheden in de keuken met de mozaïektegels.

Klantbeoordelingen
Hotlines

Holland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.