Keukentegels

Zelfklevende folie biedt niet alleen een nieuw ontwerp voor meubels, het geeft ook de mogelijkheid de wandtegels in de keuken te voorzien van een nieuwe kleur. Perfecte pasvorm, we kunnen een nieuw ontwerp op elke tegelgrootte aanbrengen, en dit zonder grondige verbouwing of renovatie. We produceren zelfklevende tegels die zich uitstrekken tot de verbindingsrand. In een handomdraai wordt er een volledig nieuw oppervlak gecreëerd op uw keukentegel. De zelfklevende tegels zijn onderhoudsvriendelijk, waterbestendig en hittebestendig!

Keukentegels

Zelfklevende tegels in de keuken.

Twee voorbeelden illustreren het nut van de zelfklevende tegels in de keuken. Ten eerste, de robuuste folie hecht goed aan de wandtegels en kan in passende stijl gebracht worden met uw vloertegels. Ten tweede, de zelfklevende tegels beperken het dagelijks gebruik niet.

Verwerkte folie:
LM202 – Satin White Wood

Zoals te zien in de galerij, de witte wandtegels achter het fornuis zijn versierd met zilverkleurige zelfklevende tegels met een zwart patroon. Op de detailfoto’s is te zien dat de zelfklevende tegel perfect past. De witte tegel is volledig bedekt, dit zorgt er voor dat het niet te zien is dat er een zelfklevende tegel gebruikt is. Zelfs de lichte kromming in de tegel bij de voegen kan perfect bedekt worden met de folie.

De foto’s hier laten het gebruik van zelfklevende tegels op de keukenvloer zien. Hier is een transformatie van witte tegels naar een modern houten effect te zien. Door zijn robuuste kenmerken, is het gebruik van de tegels ook op de vloertegels mogelijk. De robuuste folie bedekt gemakkelijk geringe schade aan het te beplakken oppervlak, zonder daar nog iets van te zien. De zelfklevende tegel beperkt u niet in de normale reiniging, zoals vegen of stofzuigen.

Verwerkte folie:
DW802 – Grey Vintage Wood

Tegels beplakken

Keukentegels op de muur.

Verwerkte folie:
NS403 – Dark Concrete Beton

Doe het zelf

DIY: tegelfolie plakken.

Wilt u een nieuw ontwerp zelf toepassen op de keukentegels? Geen probleem! In onze online shop kunt u de robuuste tegelfolie voor de keukenzelf gebruiksklaar bestellen. Meet allereerst uw tegels in de keuken, let op dat u een passende tegelfolie kiest die de blanco tegel geheel vult. De prijs van de zelfklevende tegels zal onmiddellijk berekend worden, zodat u snel en eenvoudig de prijzen kunt vergelijken of direct kunt bestellen. Gedetailleerde video-instructies over verschillende onderwerpen, vindt u ook in de folie webwinkel.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.