Keuken wrappen met folie

Keukenkasten verouderen over de jaren, de afmetingen van de keuken past perfect in de ruimte en een nieuwe kopen is het niet waard? Door uw keuken te wrappen krijgt deze toch een geheel nieuwe uitstraling. Met onze speciale zelfklevende interieurfolie kunt u snelle veranderingen maken, goedkoop en zonder verbouwing. Het concept is gebaseerd op robuuste high-performance folie die in staat is om te gaan met het dagelijks gebruik en gemakkelijk uw keuken een geheel nieuwe look geeft.

Vernieuwen

Tweekleurig design – wit en rood.

Keukenkasten wrappen met folie klinkt in eerste instantie simpel en wordt niet in verband gebracht met kwaliteit. Echter heeft de folie zich door de jaren heen ontwikkeld met ongelooflijk resultaat: krachtige eigenschappen en een afwerking van hoge kwaliteit. Wij kunnen uw keuken wrappen met folies in een effen kleur in glans of mat, houtpatronen met voelbare structuren, steendecors. Onze folie geeft uw keuken een nieuw leven.

Verwerkte folie:
S147 – Rough Lobster

Keukenkasten beplakken met folie klinkt in eerste instantie simpel en wordt niet in verband gebracht met kwaliteit. Echter heeft de folie zich door de jaren heen ontwikkeld met ongelooflijk resultaat: krachtige eigenschappen en een afwerking van hoge kwaliteit. Met de folie in een enkele kleur, houtpatroon, steenpatroon, met voelbare structuren, in glans of mat brengt u nieuw leven in uw keuken.

Verwerkte folie:
S115 – Limewashed White

De rest van de keuken krijgen ook een nieuwe aanblik: deze wrappen we in de kleur mat wit. De neutrale kleur samen met het rode keukeneiland op de voorgrond maakt het een stijlvol geheel. Ook zijn op de detailfoto’s de keukenkasten na het wrappen van dichtbij te bekijken. Kijkend naar het geheel kan men toch zeker beamen dat deze keukenrenovatie erg goed is gedaan met een prachtig resultaat.

Hoogglans wit

Trendzetter glansend wit.

Verwerkte folie:
HS204 – Shiny White Gloss

Wit is een echte trend, vooral hoogglans wit is een vaak gemaakte keuze. Het is een tijdloze en klassieke kleur die past in elke kamer en het verheldert de hele ruimte. De houten vloer, de muur, de kleuren van andere elementen zijn in harmonie met de neutrale witte kleur. Zoals u kan zien op de foto’s; de keuken in geel voordat deze beplakt werd gaf een onrustig beeld. Na de beplakking van de keukenkasten in hoogglans wit heeft de keuken en heldere en rustige sfeer.

Met de robuuste zelfklevende folie in hoogglans wit gaat u geheel met de trend mee!

Kasten beplakken

Keuken in steenstijl.

Het folie aanbod beperkt zicht niet tot eenkleurige zelfklevende folie. Steen is het nieuwe wit. Marmerstijl in glans en mat. Beton of leisteen oppervlakken met voelbare structuur zijn in aan het komen.

Verwerkte folie:
NS418 – Beige Slate

In de galerij kan u een klassieke witte keuken in mat wit die getransformeerd wordt naar een marmer crème kleur. Om de keukenkasten te beplakken hebben wij de deze gedemonteerd en in onze werkplaats beplakt. Op de detailfoto’s kan u de verwerking van de afgeronde hoeken met de zelfklevende folie bekijken. Op dezelfde dag is alles teruggebracht en gemonteerd.

DIY: zelf vernieuwen

In onze online shop kunt u alle benodigdheden vinden om zelf aan de slag te gaan met de zelfklevende folie. Gedetailleerde video-instructies tonen hoe het in zijn werk gaat. Mocht u vragen hebben of advies willen, wij staan voor u klaar. Ontdek ons grote assortiment zelfklevende keukenfolie en stel vooraf de gewenste kleuren samen, om zo uw gehele huis naar eigen design aan te passen.

Geld besparen

U bespaart kosten door uw bestaande keuken een nieuw design te geven met de zelfklevende folie. Ongeacht of u kiest voor glanzend, mat of hoogglans, de robuuste keukenfolie bedekt lelijke krassen in het te beplakken oppervlak.  Kleine keuken, ingebouwde keuken, of een keukeneiland: met de folie kunt u elk keukenmeubel snel en kostenbesparend vernieuwen.

Onze kwaliteit folies bieden een complete kleurverandering van de keukenkasten of extra accentuering met de decoratieve folie. Er is een groot assortiment van verschillende kleuren en textuurpatronen mogelijk. Dit maakt de keuken renoveren weer leuk! Bestel vandaag nog een testfolie of kies meteen de folie in uw lievelingskleur voor uw nieuwe keuken.

Do it yourself - met folie een nieuwe keukenstijl

Uitgekeken op uw keuken? Dan is het tijd om te renoveren! Nu moet er beslist worden of u kiest voor mat of glanzend en welke kleuren. Wij helpen u graag met deze keuzes! U kunt bij ons een testfolie bestellen van de gewenste kleur. Deze testfolie kan u dan thuis op een lade plakken, zo kan u op uw gemak beslissen of het de gewenste kleur is.

In plaats van het kopen van een nieuwe keuken of uw keukenkasten vervangen, kunt u geld besparen. U hoeft niet meer lang en saai werk te verrichten om de nieuwe kleuren op de verschillende materialen te schilderen. Lijm het snel en gemakkelijk – ongeacht het oppervlak! Met behulp van deze methode om de keukenkastjes te vernieuwen, kies je zelfs voor een milieuvriendelijke optie. Overtuig uzelf van de foliekwaliteit: robuust, waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken en zelfs lichte krassen zijn geen probleem. De robuuste folie voor keukenmeubelen is bestand tegen het dagelijks gebruik van het oppervlak. De folie plakken is eenvoudig en met de “Bubble free functie” zal er altijd een mooi resultaat zijn.

Eenmaal vast op de voorzijde van de keuken, hecht de folie voor vele jaren en kan deze weer verwijderd worden als dat nodig is. In een paar stappen zult u zelf leren om de folie te plakken. Speciaal voor de eerste ervaringen met de folie zijn er instructievideo’s beschikbaar voor de behandeling en verwerking. Maar we helpen u ook graag telefonisch. Na een korte tijd, zal u meer vertrouwen in het materiaal en de omgang met de folie krijgen. Maar let op: na het beplakken van uw keuken zal u al snel meer mogelijkheden zien voor de folie in huis.

Vind de perfecte kleur voor jouw keuken

Verken ons uitgebreide aanbod interieurfolie met diverse kleuren en patronen om uw huis moeiteloos te vernieuwen. Of u nu op zoek bent naar opvallende kleuren zoals gele plakfolie, paarse plakfolie of rode plakfolie, of eerder verkiest voor tijdloze elegantie met zwarte plakfolie, witte plakfolie en bruine plakfolie. Ook voor neutrale uitstralingen bieden we diverse opties, zoals beige plakfolie of grijze plakfolie. Daarnaast hebben we plakfolies van edelmetalen zoals gouden plakfolie, zilveren plakfolie en bronzen plakfolie, evenals natuurlijke tinten zoals oranje plakfolie, blauwe plakfolie en groene plakfolie. Ontdek onze collectie en geef uw huis de gewenste sfeer met een professionele uitstraling.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.