Woonideeën: binnen en buiten

Met woonideeën associeert men een transformatie of verandering. Kortom: iets nieuws! Dit betekent dat men op zoek zal gaan naar nieuwe ideeën. U bent gewend aan de inrichting van uw huis. Ondanks dat sommige meubels er versleten uitzien en kleine beschadigingen hebben, geeft het geheel u een vertrouwd gevoel. Toch kijkt u al jaren tegen dezelfde inrichting aan en zou u graag een verandering willen. De enige vraag is nu: hoe, zonder grote kosten en moeite?

Woonideeën

Decoratie, inspiratie, creativiteit.

Verwerkte folie:
PM008 – Light Terrazzo

Gebruik maken van zelfklevende interieurfolie voor creatieve woonideeën klinkt misschien vreemd op het eerste gezicht, maar het biedt de ideale oplossing bij het ontwerpen van nieuwe woontrends. Vooral in de afgelopen jaren heeft er een ongelooflijke innovatie plaatsgevonden in de productie van interieurfolie, die niet te vergelijken is met de goedkopere folie van de bouwmarkten. De technologische vooruitgang en innovatie in de productie maken het mogelijk vrijwel alle oppervlakken te creëren, realistisch met voelbare structuren. Bij het ontwerpen, plannen en implementeren van nieuwe woonideeën zijn de grenzen eindeloos. Realiseer samen met ons al uw ideeën om uw huis zowel binnen als buiten geheel om te toveren naar uw wensen, goedkoop en snel.

Nieuw design

Oude meubels in een nieuw jasje.

U opent de voordeur en een aangenaam gevoel ontstaat: “Eindelijk thuis”. Elke dag kunt u zich verheugen om thuis te komen, maar na enige tijd is de gezelligheid in huis eentonig en onderdeel van het dagelijks leven. Al lange tijd is er niets meer veranderd en de seizoensgebonden decoratie helpt niet. De klassieke houten meubels staan nog steeds op de zelfde plek en maken de kamer donker. De vloer, deuren en meubels passen niet echt bij elkaar, elke dag valt een ander detail op die uw gevoel van thuis beïnvloedt. Het is de hoogste tijd voor een grote verandering!

Verwerkte folies:
S140 – Pure Black

Over het algemeen zijn de bestaande meubels niet ongewenst. Integendeel, de verdeling in de kasten is geheel naar wens en de kast past prima in de kamer. Vooral de kleuren van de meubels maken het verschil, glanzend in plaats van mat, helder in plaats van donker, gekleurd in plaats van klassiek en ga zo maar door. Verandering van kleuren kan een grote verandering zijn voor de gehele ruimte.

Verwerkte folie:
PZ614 – Nutmeg

De robuuste interieurfolie is de ideale oplossing om uw verlangen naar een modern design te verwezenlijken. Er is een groot scala aan kleuren en eventueel voelbare structuren. Een complete vervanging van al uw meubels is niet nodig, de interieurfolie biedt de mogelijkheid om uw oude meubels een nieuw jasje te geven. Deuren, meubels, trappen en nog veel meer kunnen geheel getransformeerd worden met de speciale hightech folie. Het gebruik van de interieurfolie geeft een visuele verbetering en bespaart tijd, geld en afval.

Nieuwsgierig geworden? Doe inspiratie op in de galerij met verschillende voor en na foto’s.

De piano

Ideeën met zelfklevende folie.

De piano – klassiek, mooi en verbonden met herinneringen. Weggooien is geen optie, maar sommige piano’s passen niet in een modern interieur. In de loop der jaren zijn er gebruik sporen ontstaan, kleine beschadigingen op het houten oppervlak. Met de zelfklevende interieurfolie kan de piano verpakt worden in een geheel nieuw design.

Verwerkte folie:
S140 – Pure Black

Hieronder zijn een aantal ideeën voor de piano. De klassieke kleuren zoals wit of zwart, maar ook aparte ideeën met een speciaal ontwerp zijn mogelijk. Welke reacties verwacht u bij een piano van marmer? Probeer het uit.

Verwerkte folie:
S115 – Limewashed White

DIY

Zelf actief aan het werk.

Doe het zelf: wees uw eigen binnenhuisarchitect. Met de robuuste zelfklevende folie hoeft u niet afhankelijk te zijn van ons. Met enige interesse, vrije tijd en creativiteit kan u zelf uw ideeën tot leven brengen. Elk glad oppervlak is geschikt voor een folie naar keuze, eventueel met voelbare structuren. Als een goedkoper alternatief kunt u de zelfklevende folie in onze online shop bestellen en deze zelf toepassen. Creativiteit met zelfklevende folie was nog nooit zo leuk!

Verwerkte folie:
APZ26 – Classic Golden Fabric

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.