Advies en aanvraag

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het toepassen van onze interieur folies. Wij staan klaar voor deskundig en uitvoerig advies voor elk project.

Vakkundige montage

Laten wrappen.

Bent u geïnteresseerd in de professionele montage van onze Resimdo zelfklevende folies? Kies afhankelijk van de toepassing tussen de categorie zakelijke of particuliere klant. We adviseren u graag per e-mail of telefonisch en sturen u kosteloos een vrijblijvende offerte.

Zelf folie plaatsen

Doe-het-zelf (DIY).

Als u uw eigen project uit wilt voeren, bieden wij alle Resimdo interieurfolies in de webshop aan. In overeenstemming met het DIY-idee, ben je je eigen ontwerper en plaats je de folie zelf met behulp van instructievideo’s. Naast de folie zijn ook alle benodigde tools beschikbaar in de webshop en zijn er online tools beschikbaar voor het berekenen van de benodigde hoeveelheid folie en is er een snijservice voor tegels.

 

Trainingen en workshops

Medewerkers training of doe-het-zelf workshops.

In onze training blijft geen enkele vraag onbeantwoord, want afhankelijk van uw behoeften is er een passend programma.

U wilt uw woning graag zelf renoveren met de folies? Dan zit u precies goed in de doe-het-zelf workshop. Hier laten de professionals de juiste werkwijze zien en beantwoorden ze alle vragen over de folies en het plaatsen ervan. Zelfs buiten de gepubliceerde datums kunt u aanmelden. We zullen u informeren zodra er nieuwe data bekend zijn!

Wilt u voor uw onderneming uw medewerker scholen voor het verwerken van interieurfolies op projecten? Tijdens onze vaktrainingen krijgen uw medewerkers een uitgebreide scholing om het wrappen van objecten onder de knie te krijgen. Wij ondersteunen u ook graag bij de integratie van interieurfolies als uitbreiding van uw bestaande bedrijfsactiviteiten. Wilt u inzicht in de marktontwikkeling van interieurfolie industrie? Neem contact met ons op!

 

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.