Advies en aanvraag

Er zijn verschillende opties beschikbaar voor het toepassen van onze interieurfolies. Wij staan klaar voor deskundig en uitvoerig advies voor elk project.

Vakkundige montage

Laten wrappen.

Bent je geïnteresseerd in de professionele montage van onze zelfklevende Resimdo folies? Kies afhankelijk van de toepassing tussen de categorie zakelijke of particuliere klant. We adviseren jou graag per e-mail of telefonisch.

Zelf folie plaatsen

Doe-het-zelf (DIY).

Als je jouw eigen project uit wilt voeren, bieden wij alle Resimdo interieurfolies in de webshop aan. In overeenstemming met het DIY-idee, ben je je eigen ontwerper en plaats je de folie zelf met behulp van instructievideo’s. Naast de folie zijn ook alle benodigde tools beschikbaar in de webshop en zijn er online tools beschikbaar voor het berekenen van de benodigde hoeveelheid folie en is er een snijservice voor tegels.

Trainingen

Van training naar uitvoering.

Wil je voor jouw onderneming jouw medewerker(s) scholen voor het verwerken van interieurfolies op projecten? Tijdens onze vaktrainingen krijgen jouw medewerkers een uitgebreide scholing om het verwerken van interieurfolie op verschillende objecten onder de knie te krijgen. Wij ondersteunen jou ook graag bij de integratie van interieurfolies als uitbreiding van jouw bestaande bedrijfsactiviteiten. Wil je inzicht in de marktontwikkeling van interieurfolie? Neem contact met ons op!

 

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.