Doe-het-zelf instructievideo’s

Met behulp van duidelijke instructievideo’s kunnen de werkprocessen voor het aanbrengen van de folie direct op het gewenste object worden bekeken. Naast de juiste werkwijze, kunt u ook zien hoe u de verschillende tools kunt gebruiken.

Tegels plakken

Deze video’s laten zien hoe eenvoudig het is om tegels op de juiste maat te plakken, tot aan de voeg. Of het nu gaat om wand- of vloertegels, in de keuken, badkamer of hal.

Deur en kozijn

De deur en het kozijn krijgen met de folie snel een nieuw uiterlijk. De instructievideo geeft een duidelijk beeld van de verschillende stappen.

Nieuwe keuken

De keuken is een belangrijk onderdeel van het huis. Voor keukenkasten, fronten en werkbladen is er een doe-het-zelf video.

Trap renoveren

Trappen kunnen in een handomdraai worden bekleed met folie en de kleur van de trap kan aan de rest van de ruimte aangepast worden.

Kozijnen wrappen

Voor kunststof, aluminium en houten kozijnen toont de video de verschillende stappen. Met een beetje folie, geduld en tijden wordt elk deel getransformeerd.

Wanden bekleden

De folie heeft een zelfklevende laag: lijm smeren is niet nodig, de brede foliestroken hechten direct aan de gladde wand. De video laat zien hoe de folie geplaatst kan worden.

Meubels moderniseren

Van bed tot dressoir, creëer zelf een nieuwe look voor oude meubels. Van het rakelen tot hoekafwerking geeft de video een duidelijk beeld.

Innovativer Bodenbelag

Ohne Baustelle auf bestehenden Boden einen neuen Belag legen. Ohne Kleber oder Klicksystem haftet der dünne Boden magnetisch und erweist sich als absolut robust im Alltag.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.