Projecten in een oogopslag

Wie folie uit vroegere tijden kent, kan met dit hightech product de toepassingsmogelijkheden van vandaag de dag nauwelijks begrijpen. Een tastbaar oppervlak, robuuste eigenschappen en een breed assortiment maken het mogelijk om hele ruimtes om te toveren in op elkaar afgestemde kleuren met interessante combinaties en een snelle uitvoering.

Renovatie restaurant

Restaurant Prestige heeft in korte tijd een exclusieve transformatie ondergaan. Deze korte video toont een combinatie van rustige houtkleuren met een sprankelende goudfolie.

Praktijk vernieuwen

Lichte kleuren en een gemakkelijk te reinigen oppervlak zijn zeer populair in een praktijk. Kleurencombinaties met subtiele accenten zijn gemakkelijk te realiseren. Bekijk deze prachtige transformatie!

Lift wrappen

In plaats van meerdere verflagen aan te brengen, kan de folie zonder bouw- of wachttijd aangebracht en verwijderd worden. Exclusieve ontwerpen in een handomdraai.

Snelle vloerbedekking

Met name in de industrie is het vernieuwen van vloerbedekkingen verbonden met tijdrovende omstandigheden. Folie is effectief en rendabel in installatie en gebruik.

Snelheidstest klein meubel

De stopwatch laat zien hoe snel een klein meubelstukje een nieuwe toplaag kan krijgen. Met een beetje vaardigheid en oefening kunnen eenvoudige meubels snel een nieuwe look krijgen.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.