Tutorials

Deze tutorials laten je verschillende verwerkingstechnieken van dichtbij zien. Het is geen complete uitvoering van een project, maar verschillende handigheden welke bij elk project toe te passen zijn.

Hoeken en randen

Verwerk hoeken en randen met deze eenvoudige en veilige methode. Iedereen kan deze techniek zonder voorkennis toepassen om een geweldig resultaat te krijgen.

Kreukels en plooien

Dit gebeurt ook bij de professionals: kreukels of plooien. De vervormbare en herpositioneerbare eigenschappen van de folie zorgen ervoor dat kreukels en plooien volledig verwijderd kunnen worden.

Luchtvrij plakken

Prachtig glad en gelijkmatig monteren is met de luchtkanaaltechniek relatief eenvoudig. Als er bellen ontstaan dan kun je deze makkelijk weer wegwrijven.

Folie verwijderen

Interieurfolie garandeert een eenvoudige en snelle renovatie – steeds weer opnieuw. Uiteraard kan de folie ook weer verwijderd worden om plaats te maken voor een nieuw decor.

Tegelfolie verwijderen

Verwijder de tegelfolie snel met warmte van je tegels. Hier vind je de instructies om de folie zonder lijmresten te verwijderen.

Rondingen afwerken

Kastdelen hebben niet altijd rechte hoeken. Je kunt de folie om de hoek vervormen, maar pas op: dit vereist de nodige oefening voor een duurzaam eindresultaat.

Correct rakelen

Baan voor baan, van het midden naar de zijkanten. Dit voorkomt het ontstaan van luchtbellen. Voor een optimaal resultaat is het de moeite waard om een kijkje te nemen.

Fineer verwijderen

Als er beschadigde plekken in de bestaande fineer zitten dan is deze sneller verwijderd dan gerepareerd. Dit kun je eenvoudig zelf doen!

Meubels wrappen

Je wilt aan de slag met meubels wrappen, maar waar begin je? Ontdek hoe het werkt, wat je nodig hebt en welke meubels je kunt wrappen!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.