Zelfklevende interieurfolie voor elke klus

Er zijn verschillende soorten zelfklevende interieurfolies beschikbaar om precies in te kunnen spelen op de behoeften van de klant. Houtfolie waarbij het houtmotief niet alleen visueel is, maar ook een voelbare structuur heeft. Steenfolie van verschillende soorten steen met voelbare korrels, waaronder marmer of graniet. De éénkleurige interieurfolie is beschikbaar in mat of glanzend, daarbij is er een speciale designserie die vooral gefocust is op pastel en crème kleuren. Om exclusieve hoogtepunten te creëren zijn er de decoratieve interieurfolies, bijvoorbeeld metaal of glitters.

Toepassing

Ideeën voor het hele huis.

Vanzelfsprekend zijn er verschillende mogelijkheden denkbaar met betrekking tot het aanbrengen van de interieurfolie. De meubelfolie ondersteunt niet alleen nieuwe ideeën voor meubels, het hecht immers aan elk glad oppervlak. Gebruikt als keukenfolie krijgen uw keukenkasten een nieuw design. De op maat gemaakte tegelfolie biedt een alternatief om uw oude tegels te vernieuwen. Tijd voor nieuw behang? Ook hier is de interieurfolie geschikt voor. Voor gebruik buitenshuis zijn er ook vele mogelijkheden, zoals de garagedeuren of de schermen op uw balkon.

Kenmerken

Duurzame high-performance interieurfolie.

Hoogwaardige, zelfklevende interieurfolie is een modern alternatief voor verf en kwasten. In sommige disciplines is het duidelijk vooruitstrevend: het ruikt niet, geeft geen oplosmiddelen af en kan zonder vuil of verfvlekken worden aangebracht. Zelfs verfdruipers en andere onvolkomenheden behoren nu tot het verleden! De allround interieurfolie met z’n zelfklevende laag op de achterzijde, hecht op alle vlakke, gladde en dragende oppervlakken. In tegenstelling tot verf of vernis kan het zelfs gemakkelijk worden aangebracht op metaal, glas of plastic.

 

Om duurzaamheid van de interieurfolie te kunnen waarborgen bieden wij uitsluitend een reeks stabiele zelfklevende interieurfolies aan met een dikte van ongeveer 300 μm. De PVC-bekleding van de interieurfolie is slijtvast en waterafstotend, met een hittebestendigheid tot 110 graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken. Meer informatie over de kwaliteit van de interieurfolie vindt u hier.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.