Zelfklevende folie voor elke klus

Er zijn verschillende soorten zelfklevende folies beschikbaar om precies in te kunnen spelen op de behoeften van de klant. Houtfolie waarbij het houtmotief niet alleen visueel is, maar ook een voelbare structuur heeft. Steenfolie van verschillende soorten steen met voelbare korrels, waaronder marmer of graniet. De éénkleurige folie is beschikbaar in mat of glanzend, daarbij is er een speciale designserie die vooral gefocust is op pastel en crème kleuren. Om exclusieve hoogtepunten te creëren zijn er de decoratieve folies, bijvoorbeeld metaal of glitters.

Toepassing

Ideeën voor het hele huis.

Vanzelfsprekend zijn er verschillende mogelijkheden denkbaar met betrekking tot het plaatsen van de folie. De meubelfolie ondersteunt niet alleen nieuwe ideeën voor meubels, het hecht immers aan elk glad oppervlak. Gebruikt als keukenfolie krijgen uw keukenkasten een nieuw design. De opmaat gemaakte tegelfolie biedt een alternatief om uw oude tegels te vernieuwen. Tijd voor nieuw behang? Ook hier is de folie geschikt voor. Voor gebruik buitenshuis zijn er ook vele mogelijkheden, zoals de garagedeuren of de schermen op uw balkon.

Kenmerken

Duurzame high-performance folie.

Hochwertige Klebefolie erweist sich als moderne Alternative zu Farbe und Pinsel. In einigen Disziplinen hat sie deutlich die Nase vorn: Sie riechen nicht, dünsten keine Lösemittel aus und lassen sich ganz ohne Schmutz oder Farbkleckse auftragen. Auch Läufer und Fehlstellen gehören ab jetzt der Vergangenheit an! Der Allrounder mit Klebeschicht auf der Rückseite haften auf allen ebenen, glatten und tragfähigen Flächen. Im Gegensatz zu Farbe oder Lack lässt sie sich sogar problemlos auf Metall, Glas oder Plastik aufbringen.

Om duurzaamheid van de folie te kunnen waarborgen bieden wij uitsluitend een reeks stabiele zelfklevende folies aan met een dikte van ongeveer 300 μ. De PVC-bekleding van de folie is krasvast en waterafstotend, met een hittebestendigheid tot 110 graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken. Meer informatie over de kwaliteit van de folie kan u hier vinden.

Kundenstimmen

Hotlines

Deutschland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de
Österreich
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.at
Holland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.