Folie in houtlook

Hout dient sinds vele jaren als hoofdgrondstof in de bouw, meubels en panelen. De uitstraling van hout was vroeger minder belangrijk en ook de keuze was beperkter. De laatste 10 jaar wordt keuze en uitstraling binnen hout steeds ruimer. Kleurstelling, houtnerf en vorm spelen daarbij een belangrijke rol. Het aanbod is enorm; beuken, eiken, mahonie, teak, pijnboom, populier, rozenhout, walnoot en ga zo maar door.

Houtsoorten

Het idee achter houtfolie.

Met het oog op milieubelasting en behoudt van bossen en wouden kijken fabrikanten steeds vaker naar alternatieven voor echt hout. Meubels van massief hout blijven populair, dus alternatieven zijn zeer welkom. De houtfolies van Resimdo zijn een zeer goed alternatief om echt hout te simuleren. Ze hebben een niet van echt te onderscheiden nerf en een voelbare structuur.

Toepassingen

Gebruik van de folie met houtlook.

Laat u inspireren en creëer uw eigen ideeën. In onze galerij laten wij de vele verschillende mogelijkheden met de folie zien. Naast de houtlook vindt u ook andere ideeën om bij u thuis te implementeren. Om makkelijker uw weg te vinden in de galerij kunt u gebruik maken van de filters en categorieën. Via voor-en-na-foto’s is het proces duidelijk zichtbaar en zult u verrast zijn door de vele mogelijkheden van en met de folie.

PVC folie

Moderne interpretatie.

Een ander type folie met houtlook is de PVC-folie. De nerf en structuur van verschillende houtsoorten worden kunstmatig gereproduceerd. Maar juist bij PVC-folie zijn er verschillen in kwaliteit, de ingrediënten, het productieproces en de uitvoering van de oppervlakte variëren tussen producenten. Alleen een hoogwaardige folie let naast het visuele uiterlijk en de structuren ook op de gezondheid en het milieu. De folie van PVC in houtlook biedt een breed scala aan soorten, zowel klassiek als modern.

Alles folies met houtlook vindt u met beeldmateriaal in onze online shop. Meer informatie over de PVC-folie fabrikant Hanwha en technische informatie over het product vindt u terug in de categorie kwaliteit.

Papierfolie

Natuurlijk fraai.

Bijzonder innovatief is de papierfolie van Tecosmart. Op papierbasis gefabriceerd, wordt het hout perfect nagebootst. De structuur op het oppervlak benadrukt de houtlook. Misschien denkt u dat de folie kwetsbaar is, maar u zult versteld staan van de degelijkheid van deze folie. Hij is namelijk bijzonder sterk, hittebestendig en watervast.

Alles folies met houtlook op papier basis vindt u met beeldmateriaal in onze online shop. Meer informatie over de fabrikant Tecosmart en technische informatie over het product vindt u terug in de categorie kwaliteit.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.