ZDRAX

Voor gebruik buitenshuis vereist de folie extra eigenschappen die vooral betrekking hebben op de seizoensgebonden schommelingen van de temperatuur en de weersomstandigheden. Direct zonlicht en vorst hebben na verloop van tijd invloed op de kleuren van het oppervlak en de kleefkracht. Daarom gebruiken wij voor buiten speciale folies die zelfs extreme weersomstandigheden permanent trotseren. Jarenlang is het oppervlak gehandhaafd en de randen zijn volledig afgesloten, ook langs de snijrand. Met zijn eigenschappen kunnen de folies tevens binnenshuis gebruikt worden, regelmatig wordt deze folie dan ook op meubels binnenshuis geplaatst. Onderstaande foto’s laten zien waarom.

ZDRAX Folie

Een folie in golfbaloptiek.
Deze golfbalfolie is een speciaal ontwikkelde PVC folie voor het gebruik buitenshuis. Het gepatenteerde oppervlak heeft de klassieke structuur van een golfbal. Dit ongewone patroon ziet er niet alleen mooi uit, het heeft ook een bijzonder lange levensduur. Met een permanente kleefkracht, hoge stabiliteit, robuust oppervlak en overeenkomstige hoge eisen is de folie uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen.

Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart is de golfbalfolie uitsluitend te verkrijgen in de online shop van Resimdo.

Toepassingsgebieden

De praktische ZDRAX Golfbal folie.
Doordat de folie zowel binnen als buiten gebruikt kan worden zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers. In onze galerij kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Naast balies en wanden kunnen ook voertuigen, modelvliegtuigen en drones voorzien worden van folie. Voor een duurzaam resultaat is het van belang dat het oppervlak glad en vrij van vet en stof is.

De folie kan eenvoudig gereinigd worden met een glasreiniger. Voor hardnekkig vuil kunt u onze speciale oppervlaktereiniger gebruiken.

Voor meer informatie over ZDRAX, de opkomst van de golfbalfolie en hun technische gegevens zijn onderstaande PDF-bestanden beschikbaar om te downloaden.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.