Bodaq interieurfolie van Hyundai

Bekend onder de naam Hanwha Bodaq interieurfolie, zijn deze folies al in gebruik sinds de jaren 1980. Eind 2018 nam de Hyundai-groep Hanwha over. Ze blijven werken volgens dezelfde principes en continueren de interieurfolies onder het label Bodaq. De fabrikant heeft, volgens de behoeften van de klant, de eigenschappen na verloop van tijd geoptimaliseerd en verder aangepast. Vereisten aan oppervlakte, kleefkracht, gezondheid en het milieu zijn opgenomen in de productie en daardoor zijn een verscheidenheid aan decors mogelijk. Een goed beplakbaar glad oppervlak verbetert de kleur en textuur van het folieontwerp. Geschikt voor elke leefomgeving, zijn ze voornamelijk praktisch door hun gebruiksgemak en hoge duurzaamheid.

Hanwha assortiment

Meer dan 150 patronen en kleuren.

Meer dan 150 verschillende folies behoren tot het assortiment van Hanwha. De interieurfolie omvat onder andere abstracte patronen, imitatie hout, steen, en gekleurde folie. De galerij rechts toont een aantal voorbeelden van de verschillende structuren. Voor elke smaak is er een bijpassende folie; laten u inspireren door deze folie wereld!

Alle folies van Hanwha Bodaq interieurfolie zijn exclusief beschikbaar via onze online shop.

Eigenschappen

Resistent & milieuvriendelijk.

Hanwha stelt bijzonder hoge eisen aan hun folie, zo blijft men consequent voldoen aan de behoeften en eisen van een meubelfolie of een interieurfolie. Niet alleen laboratoriumtests, maar ook testen op lange termijn, zoals projectproeven, laten een grote betrouwbaarheid zien. De PVC folie bevat geen schadelijke weekmakers (ftalaten) of zware metalen zoals lood, cadmium, kwik en chroom). Hanwha Bodaq folie heeft op basis hiervan een goed vervormbare folie, welke geen negatieve invloed op de gezondheid heeft.

Daarnaast heeft de interieurfolie een antibacterieel en schimmelwerend effect. Dit effect vermindert de verspreiding en de vermenigvuldiging van ziektekiemen. De vuilafstotende oppervlaktedrager heeft middels laboratoriumresultaten en praktische toepassingen aangetoond dat het niet reageert met intensieve substanties zoals azijn, sojasaus, cola, koffie, 5% ethanol en 10% zoutzuur. Zelfs na een aantal uren, blijft het oppervlak volledig intact. Dit betekent in het dagelijks gebruik en schoonmaken, dat er geen beperkingen zijn. De Hanwha Bodaq interieurfolie voldoet aan de normen van een hygiënisch huishouden, woon- en werkgebied. Een extra veiligheidsnorm is de brandwerendheid van de Hanwha folie en deze heeft dan ook het certificaat voor brandwerendheid. Naast andere aspecten, zoals de brandpuntsafstand, de rookdichtheid en druipen tijdens brand is de folie gecertificeerd volgens de internationale standaard.

Naast de gezondheidsaspecten en de Hanwha Bodaq interieurfolie-gerelateerde zorg voor het milieu voldoet ook hun productieproces aan de vereiste normering. Naast duurzame energie en de reductie van VOC (vluchtige organische verbindingen), werd het gehele productieproces gecontroleerd door de Carbon-Foodprint op koolstof uitstoot. Meer informatie en gedetailleerde specificaties zijn beschikbaar via onderstaande download.

Toepassingen

Mogelijkheden met de folie.

Met zijn robuuste kenmerken en permanente kleefkracht, is de Bodaq interieurfolie geschikt voor het beplakken van meubels in particuliere woningen, en de commerciële en industriële sector. De hechtlaag hecht aan alle gladde oppervlakken, zoals metaal, glas, kunststof of hout, en kan ook direct aan andere grondstoffen verwerkt worden zoals MDF en spaanplaat. Dit betekent dat het gebruik van de zelfklevende meubelfolie zich uitstrekt naar vele locaties zoals woonkamer, slaapkamer of het kinderdagverblijf en ook voor de bouwsector als wel de winkelsector.

In onze galerij kunt u enkele voorbeelden zien van projecten waarbij de folie toegepast is met voor en na foto’s.

Hyundai Bodaq

Specialist in kunststof oppervlakken en designs.

Sinds 1967 levert Hanwha Bodaq hoogwaardige industriële kunststof producten. In de loop der jaren is het hele productieproces in hun bedrijven onder gebracht. Door middel van constante verbetering van de producten en procedures, is Hanwha uitgegroeid tot de marktleider. Samen met de oppervlakkenspecialist Bodaq zijn de PVC folies te verkrijgen in diverse en uitzonderlijke ontwerpen. Met jarenlange ervaring en vakmanschap is de huidige know-how in alle opzichten van deze tijd, Hanwha Bodaq interieurfolie zet een nieuwe standaard voor folies in het huidige interieur. In 2018 nam de Hyundai Group de Hanwha Group over en integreerde de Hanwha folie-industrie in haar concept. Ook onder het overkoepelende merk Hyundai belooft Bodaq interiorfilm continue kwaliteit en continue ontwikkeling en blijven zijbehoren bij een van de toonaangevende bedrijven in het land.

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.