Badkamer ideeën

De badkamer confronteert eigenaars en huurders steeds met uitdagingen, vooral als het gaat om een nieuw design. Nieuwe ideeën zijn vaak niet eenvoudig toe te passen, omdat ze meestal geassocieerd worden met veel inspanning, vuil en verbouwingen. Het doel is eigenlijk om een frisse wind te laten waaien door uw badkamer. De badkamer helderder te maken, en/of moderne kleuren te implementeren; kortom, een oase creëren. Dat verandert nu! Oude tegels in groen of bruin, met verouderde armaturen zijn nu gemakkelijk te veranderen. Speciale folie voor de badkamer zet uw badkamer om in ideeën, kosteneffectief en zonder ingrijpende verbouwingen.

Folie in de badkamer

Duurzaamheid & eigenschappen.

Dagelijks stoom en water – is de folie hiertegen bestand in de badkamer? De meest gestelde vraag in relatie tot badkamerfolie. Het antwoord is eenvoudig en verbazend: ja, de folie is hiertegen bestand. Stoom en water hebben geen invloed. Integendeel, de folie is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen het dagelijks gebruik.

Verwerkte folies:
NSP10 – Anthrazit Textile Fabric
APZ14 – Silver Metal Weave
AR660 – Silver Weave Squares

We begrijpen dat een combinatie van water en folie in de badkamer wat ongeloofwaardig klinkt, vooral omdat mensen zelfklevende folie associëren met de dunne folie van de bouwmarkt. Echter; dit is een vals beeld van de moderne high-performance folie die wij gebruiken. De dikke folie is tegen veel bestand: water, krassen en hitte. Daarnaast biedt het oppervlak niet alleen visueel een verschil, ook heeft het voelbare structuren. Dit betekent dat u naast een nieuwe kleur zelfs nieuwe structuren kunt creëren. Elders op deze site vindt u uitgebreide informatie over de kwaliteit van de folie.

Toepassingen

Wat er allemaal mogelijk is.

Welche Ideen man mit der Badfolie umsetzen kann, zeigt die Bildergalerie links. Sie dient dazu Denkanstöße zu geben für welche Einsatzbereiche die Folie geeignet ist. Grundsätzlich gilt: sie klebt auf jedem glatten Untergrund. Holzmöbel, Armaturen oder Fliesen bieten unter anderem den idealen Untergrund. Dabei beschränken weder eine Sondergröße der Fliesen, noch die individuelle Anfertigungen integrierter Möbelstücke die die Auswahl der Folie. Was nicht passt, wird passend gemacht. Der Fachmann kann die Badfolie vor oder während dem Kleben so verarbeiten, dass sie sitzt und ein perfektes Ergebnis erzielt.

Ideeën rijkdom

Ook voor kleine onderdelen.

Verwerkte folies:
NS401 – Bright Concrete Beton
DM117 – Bort Black Fibre

In eerste instantie leek het vreemd, maar het resultaat is indrukwekkend! Een exposant van beslag benadert ons met een bijzonder badkameridee en vraagt naar folie voor zijn kranen. Ze moeten er buitengewoon (een echte blikvanger) en toch functioneel uitzien. Vooral bij deze kleine onderdelen staat de verwerker voor een uitdaging, want hoe kleiner de onderdelen zijn, hoe fijner het werk is. Met fingerspitzengefühl en oog voor detail, verwerkt hij de kleine elementen. Na afloop van het werk gaan de kranen op weg naar de badkamers, presenteren hun nieuwe jas aan hun nieuwe eigenaar en brengen zo nieuwe ideeën naar de badkamers.

DIY: zelf plakken

Op weg naar een nieuwe badkamer.

Verwerkte folies:
W671 – Rustic Indoor Plank

Als alternatief voor het laten beplakken door de expert kunt u ook zelf de folie bestellen in onze webshop. Met een beetje geduld en interesse in de folie kunt u uw nieuwe badkamerideeën zelf toepassen. Met speciale online tools in de webshop kunt u folie op maat laten maken, vanuit het comfort van uw eigen huis kunt u alles voorbereiden. Proberen boven leren: test het zelf.

Slimme badkamerideeën

Kleine handeling, groots resultaat.

Deze badkamer kon wel wat modernisering gebruiken! Voordat er verbouwd werd was er een heel andere stijl en esthetiek; de kleur- en vormperceptie zijn sindsdien drastisch veranderd. Nu is er de mogelijkheid moderne badkamerideeën zonder bouwkundige aanpassingen te realiseren. Zelfklevende folie is de oplossing – niet de dunne folie van de bouwmarkt, maar de hoogwaardige, robuuste producten van een verrassende duurzaamheid.

Nieuwe look in een handomdraai

Waterafstotende, kras- en hittebestendige folie met een hoge hechtingskracht is bestand tegen waterdamp, stromend water en regelmatig voetverkeer. Dit resulteert in een verscheidenheid van toepassingen, inspirerend en creatief.

Tegels en deuren in dezelfde stijl

Een mooie decoratieve tegelrand kan snel en eenvoudig geïmplementeerd worden op de muren in de badkamer: selecteer de juiste hoogte, bij voorkeur ter hoogte van 2/3 op de muur vanaf de grond. Bevestig de folie op alle aangrenzende wandtegels op hetzelfde niveau, de badkamerdeur in dezelfde stijl. Met relatief weinig inspanning een stijlvol resultaat en de badkamer is weer up-to-date.

Fris design voor uw badkamer

Kunnen de tegels van de badkuip wat meer pit gebruiken? Gewoon volledig herontwerpen naar uw smaak! Bijvoorbeeld met folie in een hout- of lederlook – of gewoon met een frisse kleur naar keuze. Ideaal ook als aanvulling op de eerste designtip van onze badkamerideeën; stap voor stap realiseerbaar, terwijl de ruimte ononderbroken in zijn functie blijft.

Oude decoratieve tegels vernieuwen

Heeft u in de badkamer decoratieve tegels waar u op uitgekeken bent, maar ziet u een grootste verbouwing niet zitten? Tegelfolie biedt de oplossing! Het oude bloemetjesmotief van de jaren ’80 verdwijnt als sneeuw voor de zon en uw badkamer ziet er weer geheel modern uit met accenten in de kleur die u wenst of bijvoorbeeld een marmer patroon. Onze materiaal imitaties zijn niet alleen goed, ze zijn ook voelbaar niet van echt te onderscheiden door de driedimensionale structuur!

Nieuwe vloertegels met folie

Heeft uw badkamervloer betere dagen gekend? Geef uw vloer een intense make-over! Onze hoogwaardige folies kunnen ook gebruikt worden voor ontwerpen op de vloer. De folie is verrassend duurzaam en zal u doen verbazen. Een houtenvloer in vochtige ruimtes is hierdoor niet langer een droom, tenminste als het gaat om het verrassend echte visuele effect.

Overig badkamer meubilair

Onze creatieve badkamerideeën gaan nog veel verder, zelfs uw wastafel en het toilet kunnen in een nieuw jasje gestoken worden. Ja, u leest het goed! Uw oude kranen in een modern nieuw design, marmer verandert in beton, porselein in hout of leer. Bekijk uw verouderde badkamer nogmaals en denk dan aan alle bovengenoemde ideeën, een nieuwe badkamer ligt in handbereik.

U heeft volledige controle over de kosten door middel van een transparante prijsopbouw, zo bieden wij inzicht in de kosten voor het renoveren met folie. Middels de aanvraag van een offerte kunnen wij u een schatting geven van de verwachte kosten.

Nieuwsgierig? Stuur ons maatvoeringen en duidelijke foto’s van uw badkamer, waarbij alle badkamermeubels en eventueel andere elementen duidelijk zichtbaar zijn. Middels de maatvoeringen en foto’s zullen wij een schatting maken van de kosten en u een vrijblijvende offerte toesturen.

In de galerij kunt u verschillende “voor en na foto’s” bekijken!

Klantbeoordelingen

Hotlines

Nederland
+31 (0) 485 / 361 661
info@resimdo.nl
Duitsland
+49 (0) 7153 / 550 230
info@resimdo.de

Zwitserland
+41 62 393 18 18
info@resimdo.ch

Spanje
+34 9611 53350
info@resimdo.es

Newsletter

*Alle aangegeven prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.
Alle foto’s dienen als toepassingsvoorbeelden, meubelstukken vallen niet onder de leveringsomvang.